Profession group image

Industriel produktion

Faggruppen Industriel produktion indeholder jobfunktioner, som vedrører industriel produktion. Der kan f.eks. være tale om maskinvedligehold, pakning, kvalitetskontrol eller en lederstilling i en virksomhed. Tilhører du denne faggruppe, kan du vælge mellem flere forskellige fagforeninger og den dertilhørende a-kasse, der omfatter Frie Funktionærer, Det Faglige Hus, Min A-kasse, Lederne, Krifa (Kristelig fagforening), Akademikernes ambitiøse a-kasse, FTF og Business Danmark.

 • Antallet af danske fagforeninger

  10 st

 • Antal medlemmer

  755 000 st på 10 fagforeninger

 • Medlemstype

  Anställd, Egenföretagare

 • A-kasse

  Tilgængelig på 0 foreninger og a-kasser

 • Type af arbejdsgiver

  Statlig 9 st, Privat 10 st

Tilbud fra de sædvanlige fagforeningerne og a-kasserne for Industriel produktion

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 498 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 485 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Gratis fagforening i 3 måneder
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer

Andre fagforeninger og a-kasser i Industriel produktion

Vanlige erhverv i Industriel produktion

Hvilken fagforening passer dig?

Hvis du er usikker på, hvilken fagforening der passer bedst til dig og dit erhverv, kan du bruge vores søgefunktion nedenfor. Søg efter erhverv eller erhvervsområde.

Tjek grundigt dine fagforeningsmuligheder

Udfordringen er at finde lige netop den fagforening, som tilbyder en god løbende sparring og vejledning. Derfor er det en fordel at kigge lidt nærmere på, hvilken fagforening der bedst rammer dine potentielle behov. Har du scoret en lederstilling, er det f.eks. en klar styrke af vælge en forening, som har spidskompetence inden for dette felt, såsom Lederne eller Business Danmark, hvis du er selvstændig.

Akademikernes A-kasse, Min A-kasse og FTF har er et gratis tilbud til de studerende, mens man også tilbyder en lav månedlig udgift, og så er løsningen oven i købet landsdækkende. Måske er du udelukkende interesseret i en a-kasse? Du kan for en månedsudgift på 400 - 500 kroner blive medlem af hver af de otte a-kasser, men du skal regne med en udgift på 600 kroner på månedsbasis, såfremt du også vil være fagforeningsmedlem.

 

Din fagforening er dit sikkerhedsnet

Industrien er et arbejdsområde der i disse tider jævnligt bliver udsat for nye regler og regulationer, hvad end det omhandler omlægning, optimering af produktion, nye teknologiløsninger eller klimamotiverede ændringer. Derfor er det oplagt for dig der befinder dig i denne faggruppe at være medlem af en fagforening. På den måde sikrer du dine rettigheder, arbejdsvilkår og lønforhold.

Ulykker inden for industriel produktion er ikke uhørt, derfor kan en fagforening og a-kasse give dig den ekstra sikkerhed og beskyttelse i tilfælde af at uheldet er ude. Med mange af fagforeningerne og a-kasser kan du tegne en ulykkesforsikring og indtægtsikring med dit medlemskab, så du er garanteret erstatning og et fortsæt af din indkomst skulle du havne i en situation hvor du er ude af stand til at arbejde over en længere periode.

Udvikl og målret dine talenter

Grundet den konstante udvikling inden for dette område, er det også vigtigt konstant at forblive opdateret med den nye udvikling, forstå og kunne anvende nye arbejdsmetoder, maskiner, teknologier og så videre.

Din fagforening er typisk rig på muligheder for kurser, efteruddannelse og seminarer som du kan gøre brug af for at målrette din uddannelse og dit arbejdsliv, forblive relevant og attraktiv på et fleksibelt og konkurrencepræget arbejdsmarked både for din nuværende, såvel som fremtidige arbejdsgivere, samt at kunne specialisere dig inden for det område du ønsker og dermed være et skridt foran på markedet, til gavn for dig og din personlige og professionelle udvikling. Find den fagforening der bedst passer dig og dine behov og meld dig ind i dag.