CA A-kasse

CA er en karrierepartner og A-kasse for højtuddannede, en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for 55.000 medlemmer inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv. Der er også oftest tale om folk i arbejdslivet med en længere uddannelse bag sig fra handelshøjskoler, handelsakademierne eller universiteterne. 

ca a kasse
 • Webside

  www.ca.dk

 • Pris/måned

  42 kr

 • Antal medlemmer

  55000 st

 • Medlemstype

  Anställd

 • A-Kasse

  Navn: CA A-kasse
  Pris: 489 kr

KARRIEREPARTNER OG A-KASSE FOR HØJTUDDANNEDE

Bliv medlem i CA A-kasse for kun 489 pr. md.

 • Gratis karriereudvikling
 • Juridisk tryghed
 • Økonomisk sikkerhed

CA A-kasse er for højtuddannede medlemmer inden for erhvervslivet. CA har 55.000 medlemmer, som typisk er fordelt på jobs inden for ledelse, økonomi, kommunikation, investering og IT. I kraft af at have en relativ snæver kundekreds er CA A-kasse en a-kasse med en stærk specialisering. Derfor definerer den sig da også som din “karrierepartner” og har fungeret med denne profil siden 1978. I hele 2014 var der under 7% ledige i CA.

Som et supplement til dagpengene opererer A-kassen med en CA Lønsikring, hvor du selv kan vælge lønsikringsniveauet, så længe beløbet ikke overstiger 90% af din løn. Du vil kunne få udbetalt 2.000-40.000 ekstra om måneden. Basiskontingentet for at være medlem af CA er 1422 kroner pr. kvartal. CA tilbyder ydermere en række medlemsgoder, såsom foredrag og kurser, herunder “Mindful ledelse” og softwareoplæring. Også netværksgrupper er en del af A-kassens tilbudsrepertoire, hvor du har mulighed for at spare med andre inden for det samme område. Der tilbydes bl.a. en personprofilsanalyse, hvor du kan få hjælp til at få overblik over dine stærke og svage sider. Det kan være en rigtig god hjælp for dig, der ønsker et bedre kendskab til dig selv.

Derudover er CA naturligvis stærke på deres primære fagområde, at få dig tilbage i job og bistå med advokathjælp, hvis du f.eks. har været udsat for en uretmæssig fyring. Advokathjælpen kan du få gratis, hvis du er studiemedlem eller for kun 50 kr. om måneden, hvis du er medlem på normale vilkår. Sidst, men ikke mindst, skal artikelsøgningsbase nævnes, hvor du kan hente masser af information til netop din faggruppe. Det er en af de klare fordele ved at være med i en specialiseret fagforening.