3F

3F er Danmarks største fagforening og har det største antal overenskomster med de fleste arbejdspladser. Ca. en fjerdedel af 3F’s medlemmer er kvinder, og 13% har anden etnisk baggrund. Blandt medlemmerne findes der både faglærte og ufaglærte. Hovedområderne er industri, bygge og anlæg, transport, den offentlige sektor, privat service, hotel og restauration samt den grønne gruppe.


Skarmavbild 2015 06 09 kl. 13.56.11
 • Webside

 • Pris/måned

  442

 • Antal medlemmer

  290000 st

 • Medlemstype

  Anställd

 • A-Kasse

  Navn: 3F A-kasse
  Pris: 488

3F har 70 lokalafdelinger fordelt rundt omkring i hele landet. Ønsker du alene at melde dig ind i fagforeningen, kan du regne med en månedlig udgift på ca. 430 kr. For et medlemskab i a-kassen skal du af med 480 kr. om måneden, mens en pakke med begge dele udløser en udgift på 910 kr. om måneden. På hjemmesiden kan du finde en overskuelig oversigt over de forskellige services, som de enkelte medlemskaber tæller. Det er naturligvis en fordel at vælge at have både fagforening og a-kasse hos 3F.

3F tilbyder en række ekstra tilbud såsom forsikring, kurser, forskellige rabatordninger og familiepakker. Alt i alt er 3F en særdeles alsidig fagforening med en bred vifte af forskellige tilbud, som derfor favner en stor del af det danske arbejdsmarked.