Malerforbundet

Malerforbundet – for faglærte malere

Malerforbundet henvender sig til faglærte malere, der bl.a. grupperes i bygningsmalere, vognmalere, skilteteknikere og dekorationsmalere. Som fagforbund har Malerforbundet været på banen siden 1890, hvilket gør organisationen til én af de ældste inden for området. Med et medlemstal, der har rundet de 8.000 medlemmer, er der tale om en særdeles stærk aktør, der bl.a. hører under hovedorganisationen LFH.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
malerforbundet
 • Webside

  www.maler.dk

 • Pris/måned

  541

 • Antal medlemmer

  8000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Din Faglige A-kasse
  Pris: 521

Kort om Malerforbundet

Melder man sig ind i Malerforbundet, mødes man af et team, der især har specialiseret sig inden for rådgivning omkring diverse erhvervsskader. Skulle man være så uheldig at pådrage sig en arbejdsskade, kan man kontakte én af Malerforbundets lokale kontorer i Jylland og på Fyn, men skal sagen højere op i hierarkiet, vil man blive sendt videre til hovedkontoret i København. Som fagforbund forhandler man direkte med mesterforeningen, hvorfor man helt kan undgå diverse retssager.

Malerforbundet udgiver deres eget medlemsblad ”Maleren” og kan desuden tilbyde billige forsikringer til de forskellige medlemmer, bl.a. hos ALKA. Herudover arbejder fagforeningen bevidst på at etablere bedre arbejdsvilkår for malerne, hvilket er et centralt element for denne faggruppe.

Malerforbundet samarbejder med a-kassen Din Faglige A-kasse, hvorfor du kan vælge en kombinationsløsning med fagforening og a-kasse. Kontingentet ligger på ca. 521 kr. pr. måned.