Malerforbundet – for faglærte malere

Malerforbundet henvender sig til faglærte malere, der bl.a. grupperes i bygningsmalere, vognmalere, skilteteknikere og dekorationsmalere. Som fagforbund har Malerforbundet været på banen siden 1890, hvilket gør organisationen til én af de ældste inden for området. Med et medlemstal, der har rundet de 8.000 medlemmer, er der tale om en særdeles stærk aktør, der bl.a. hører under hovedorganisationen LFH.

 • Webside

  www.maler.dk

 • Pris/måned

  541 kr.

 • Antal medlemmer

  8000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Din Faglige A-kasse
  Pris: 553 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Kort om Malerforbundet

Melder man sig ind i Malerforbundet, mødes man af et team, der især har specialiseret sig inden for rådgivning omkring diverse erhvervsskader. Skulle man være så uheldig at pådrage sig en arbejdsskade, kan man kontakte én af Malerforbundets lokale kontorer i Jylland og på Fyn, men skal sagen højere op i hierarkiet, vil man blive sendt videre til hovedkontoret i København. Som fagforbund forhandler man direkte med mesterforeningen, hvorfor man helt kan undgå diverse retssager.

Malerforbundet udgiver deres eget medlemsblad ”Maleren” og kan desuden tilbyde billige forsikringer til de forskellige medlemmer, bl.a. hos ALKA. Herudover arbejder fagforeningen bevidst på at etablere bedre arbejdsvilkår for malerne, hvilket er et centralt element for denne faggruppe.

Medlemsfordele hos Malerfobundet

Fagforeningen hjælper dig med at komme i job og styrke dine kompetencer i arbejdslivet. Du kan få hjælp til juridisk rådgivning hvis du oplever problemer med din mester eller arbejdsgiver, samt hjælp til karriereudvikling og efteruddannelse. Har du problemer i dit arbejdsmiljø kommer foreningen ud og hjælper dig med dit problem. Får du en arbejdsskade vil foreningens socialrådgivere også hjælpe dig med de næste skridt.

Der er også en række kontante medlemsfordele, blandt andet billige forsikringer hos Alka. De tilbyder for eksempel dig som medlem en livsforsikring på blot 15 kr. pr. måned. Du kan også få en billig og omfangsrig indboforsikring der gælder alle dine familiemedlemmer og ikke har noget loft over sig, i modsætning til andre forsikringsselskaber. Samtidig, hvis du samler alle dine øvrige forsikringer hos Alka får du en yderligere rabat på 10% af hele beløbet, så du sparer endnu flere penge, men forbliver fuldt forsikret for alt hvad du måtte ønske. Du kan også få rabatter ved at tilmelde dig PlusKort, Det giver dig kontante rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Medlemskontingent og a-kasse hos Malerforbundet

Der er adskillige muligheder for kontingentpriser hos Malerforbundet afhængigt af hvordan og hvor meget du vil dækkes. Ønsker du blot et almindeligt medlemskab af fagforeningen koster det 541 kr. om måneden for fuldtidsansatte. Elever betaler kun 111 kr. om måneden.

Malerforbundet samarbejder med a-kassen Din Faglige A-kasse, hvorfor du også kan vælge en kombinationsløsning med fagforening og a-kasse. Kontingentet ligger på ca. 553 kr. pr. måned for Malerforbundets a-kasse hos Din Faglige A-kasse. Ønsker du et medlemskab af begge løsninger lyder prisen på 1094 kr. Vil du også gerne lægge et efterlønsbidrag og en billig livsforsikring hos Alka til 15 kr. oveni medlemskabet, så stiger det månedlige kontingent til 1657 kr. om måneden for alt.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du vil være en del af, men forbundet anbefaler sine medlemmer både fagforening og a-kasse, så man er sikret dagpenge samt alle medlemsfordelene hos a-kassen.