Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er en tværfaglig fagforening og a-kasse med gode medlemsfordele, hvor der også er mulighed for at tegne forsikringer såsom lønsikring og ulykkesforsikring.

Alle, uanset arbejde kan blive medlem i Det Faglige Hus som har et af et af de bedste tilbud på en kombineret fagforening og a-kasse.

 • Webside

  www.detfagligehus.dk

 • Pris/måned

  69 kr.

 • Antal medlemmer

  200000 st

 • Medlemstype

  Anställd

 • A-Kasse

  Navn: Det Faglige Hus A-kasse
  Pris: 497 kr.

Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md. For alle

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Konkurrencedygtige priser hos Det Faglige Hus

Det Faglige Hus opkræver 69 kr. per måned for medlemskab i fagforeningen. Der bliver ikke skelnet mellem, om du er fuldtids- eller deltidsansat. Prisen er den samme. Derimod koster A-kassen 497 kr. månedligt, hvis man er på fuldtid, mens prisen lyder på 369 kr. for deltidsansatte. Dermed er Det Faglige hus et af Danmarks bedste tilbud om kombineret a-kasse og fagforening.

Hvem kan blive medlem i Det Faglige Hus?

Det Faglige Hus er FOR ALLE, hvilket betyder, at der ikke er noget krav om, at man skal arbejde inden for et bestemt område for at blive medlem af både fagforening og a-kasse. Der er altså en bred sammenslutning af medlemmer, som kommer fra mange forskellige baggrunde med forskellige jobs og uddannelser.

Heltidsulykkesforsikring hos Det Faglige Hus

Hos Det Faglige Hus er der også mulighed at tegne en ulykkesforsikring, og prisen er den samme uanset om man er fuldtids- eller deltidsansat. Man bliver også dækket, hvis man bor i udlandet, eller hvis nu ulykken sker, mens man er ude at rejse. Forsikringen gælder 24 timer i døgnet. Det er også muligt at tegne en yderligere forsikring, så man er dækket helt ned til 5% mén.

En ulykkesforsikring kan dække over nogle store beløb. Blandt andet gives en erstatning på 100.000 kr. ved dødsfald, mens invaliditetssummen er på 400.000 kr. 

Udbetalingen vil afhænge af invaliditetsgraden i forbindelse med en ulykke. Hvis man får varige mén med en invaliditetsgrad på 30% eller derover, så vil man også modtage en tillægserstatning på den samme procentsats for invaliditetsgraden.

For eksempel vil et mén på 40% medføre en erstatning på 160.000 kr. Da invaliditetsgraden er på over 30%, vil der skulle gives en tillægserstatning på 40% af de 160.000 kr., hvilket svarer til 64.000 kr. Den samlede erstatning bliver således på 224.000 kr.

Tillægserstatning nedsættes med 10% fra det fyldte 67. år, hvilket betyder, at tillægserstatning bortfalder ved det fyldte 74. år.

Er du kun medlem af Det Faglige Hus' fagforening, vil du blive opkrævet halvårligt for denne ulykkesforsikring, men hvis du er medlem af både fagforening og a-kasse, betales der månedligt.

Andre attraktive forsikringer i fagforeningen

Det Faglige Hus tilbyder også en række andre forsikringer, herunder lønsikring, som de fleste andre fagforeninger også tilbyder, men også bil-, rejse-, og indboforsikring. Det betyder, at man som medlem af fagforening og a-kasse i Det Faglige Hus vil kunne modtage tilbud om attraktive vilkår for øvrige forsikringer. Så selv om man måske kun har brug for dagpenge eller rådgivning til ens karriereforløb, så kan det være en god ide også at blive medlem af fagforeningen, da der kan være penge at spare på forsikringer.

Hvis man har tegnet sine forsikringer gennem sin gamle fagforening, så skal man naturligvis være opmærksom, at disse forsikringer ikke følger med, når man skifter til en ny fagforening. Du skal blot tage kontakt til Det Faglige Hus, som vil sørge for, at der bliver tegnet nye forsikringer til gunstige priser.

Da Det Faglige Hus både tilbyder bilforsikring, men også forsikring til hjemmet samt rejseforsikring, vil kontingentet til fagforeningen hurtigt være tjent hjem, hvis man skal tegne flere forsikringer ad gangen.

Gratis fagforening med Det Faglige Hus

Hvis man vælger at blive medlem i både fagforening og a-kasse, så er de første tre måneder i fagforeningen gratis. Tegner man også lønsikring hos Det Faglige Hus, så kan man forvente, at få halv pris på de første seks måneders lønsikring. Det er således nemt at komme i gang uden at det rammer pengepungen alt for hårdt i begyndelsen. Som studerende er der også gratis medlemskab, så længe man er under uddannelse.

Det Faglige Hus – A-kasse med forsikring

Det Faglige Hus tilbyder en bred vifte af tjenester og har især fokus på forsikringsområdet. A-kassen sikrer dig retten til dagpenge, men medlemskabet i fagforeningen åbner nogle døre for dig inden for rådgivning og vejledning samt mere fordelagtige forsikringer. Her drejer det sig ikke kun om lønforsikring, men også om almindelig forsikring til hjemmet, bilen og øvrige aspekter af livet, som vi på et tidspunkt i vores liv bliver konfronteret med.

Andre medlemsfordele i Det Faglige Hus

Udover forsikringer tilbyder Det Faglige Hus også en række spændende medlemsfordele, som sikrer én et utal af rabatter og tilbud. Hvis man anbefaler fagforeningen til sine venner, så vil der også kunne opnås gaver. Derudover har medlemmer adgang til Tilbudsshoppen, hvor der er rabatter at hente gennem flere af fagforeningens samarbejdspartnere, som blandt andet giver gode tilbud på rejser, parfumer, cykler, smykker, ure, sportstøj og kropspleje.

Et medlemskab i en fagforening og en a-kasse kan således godt handle om mere end kroner og øre. Ikke nok med, at man får et nyt netværk at trække på med faglig rådgivning og sparring, så er der også gode tilbud på forsikringer og andre hverdagsaktiviteter.