Ase

Ase er en fagforening og en arbejdsløshedskasse for lønmodtagere og selvstændige, uanset hvilken type erhverv eller titel du har.

Ase sikrer deres medlemmer den rigtige rådgivning og vejledning i forbindelse med jobsøgning og karriere samt udbetaling af dagpenge.

 

 • Webside

  www.ase.dk

 • Pris/måned

  74 kr.

 • Antal medlemmer

  135 st

 • Medlemstype

  Anställd

 • A-Kasse

  Navn: Ase A-kasse
  Pris: 527 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Ase - Både fagforening og a-kasse

Ase er en fagforening og en arbejdsløshedskasse for lønmodtager og selvstændig uanset hvilken type erhverv eller titel du har.

Ase a-kassen koster 527 kr. pr. måned, mens fagforeningen beløber sig til 74 kr. pr. måned. Ase tilbyder også lønsikring.

Ase Selvstændig

Vi lever i en tid, hvor flere og flere har gang i selvstændige projekter, enten som freelancere eller gennem egen virksomhed. Her kan Ase tilbyde en helt speciel forening til dette formål.

Ase Selvstændig er en specialiseret forening, som er med til at støtte de mindre selvstændige virksomheder. Det betyder naturligvis, at der er behov for en helt anden type rådgivning i forhold til de almindelige fagforeninger, hvor det er lønmodtagernes rettighederne, der bliver kæmpet for.

Ase Selvstændig har blandt andet fokus på personalejura, HR og betalingsinddrivelse. Som selvstændig kan man godt stå helt alene med en masse praktiske forhold og dermed miste fokus på selve projektet og de resultatmæssige forhold. Derfor kan Ase Selvstændig være en nødvendig sparringspartner, når det gælder det juridiske og de mange praktiske forhold, som følger med forretningen.

Ase Selvstændig hjælper til med rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere gennem udarbejdelse af stillingsannoncer og ansættelseskontrakter.  Skulle der opstå en tvist omkring ferie, orlov og sygdom, så vil Ase Selvstændig stå som en sikker støtte for den selvstændige, som også kan regne med assistance i forbindelse med virksomhedens ansættelsesforhold og eventuelle uoverensstemmelser blandt medarbejdere.

Ase Selvstændig – Også for freelancere

Ase Selvstændig er naturligvis en oplagt mulighed for freelancere, som måske har travlt med deres arbejde og gerne vil have rådgivning.

Ase Selvstændig står klar med hjælp til udarbejdelse af kontrakter, så freelanceren nemt kan køre aftalerne i hus uden, at der bliver brugt for mange kræfter på det juridiske.

Fakturering og debithåndtering er formentlig det sidste, som en freelancer eller en selvstændig har lyst til at bruge sin tid på, når arbejdet og ideerne er blevet realiseret. Derfor kan det være nødvendigt at have Ase Selvstændig som en slags partner, hvis der opstår situationer med ubetalte regninger, inkasso og rykkere.

Også her kan Ase Selvstændig være med til at udarbejde de nødvendige dokumenter til rykkere, fakturaer og rykkerskrivelser.

Ase Selvstændig koster 99 kr. pr. måned og egner sig til selvstændige erhvervsdrivende, men også lønmodtagere, som har en selvstændig bibeskæftigelse.

Ase Lønsikring

Ase tilbyder to slags lønsikring: lønsikring med a-kasse og lønsikring uden jobcenter. Lønsikring med a-kasse tilbydes til lønmodtagere og selvstændige, mens lønsikring uden jobcenter egner sig til selvstændige.

Ase anbefaler lønsikring med a-kasse til aldersgruppen 18-58 år, mens lønsikring uden jobcenter vurderes at egne sig til personer mellem 35-58 år.

Lønsikring med a-kasse egner sig personer inden for alle brancher, mens lønsikring uden jobcenter er til dem med videregående uddannelser.

Begge lønsikringer tilbyder dog et sparringsforløb, hvor der bliver kigget på ens situation for at komme frem til den rigtige handlingsplan for karrieren. Om man er lønmodtager eller selvstændig, så er det nogle gange helt oplagt at få fremmede øjne, som er eksperter med stor erfaring, til at kigge på ens situation.

Ase Lønmodtager - Arbejdsskader

Fagforeningen kan være et glimrende redskab, hvis man er udsat for en arbejdsskade. Ase Lønmodtager står bag dig, hvis du havner i den forfærdelige situation, at din arbejdsevne bliver negativt påvirket.

Ase Lønmodtager sikrer, at din sag bliver bragt foran en domstol, og at du dermed kan få en retfærdig afgørelse på din situation.

Du kan også være i den situation, at din arbejdsgiver har klaget over anerkendelsen af din arbejdsskade. Der kan således opstå problematiske situationer, hvor det er nødvendigt at have den rette støtte. Det kan bestemt også være muligt, at du selv vil klage over afgørelsen, og her vil du som medlem af Ase Lønmodtager også kunne forvente at stå i en god position til at reagere og muligvis få ændret på afgørelsen.