VSL

Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Fagforening til dig som er vagt

Også her giver foreningens navn en tydelig indikation på målgruppen. Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Fagforening (VSL) er rettet mod dig som arbejder som vagt, security eller med sikkerhed.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
download
 • Webside

  vsl.dk

 • Pris/måned

  558,5 kr.

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: Min A-kasse
  Pris: 490 kr.

VSL forhandler overenskomst

Flere foreninger holder sig uden for overenskomsten, men VSL er blandt de foreninger, der forhandler overenskomst. VSL har forhandlingsretten til overenskomsten sammen med det pågældende vagtfirma. VSL kan således i forbindelse med eventuelle lønkrav afvise at forhandle med bestemte fagforeninger. Det er naturligvis et afgørende punkt for et eventuet medlemskab i VSL. Står man i en problematisk situation omkring ansættelsesforhold, ferielov og arbejdsmiljø, så kan man regne med den rigtige hjælp fra VSL, mens andre mere generelle fagforeninger ikke vil kunne tilbyde samme indflydelse på overenskomsten og specialiseret rådgivning inden for vagt- og sikkerhedsbranchen.

Tre medlemskaber hos VSL

VSL tilbyder tre typer af medlemskaber. VSL anbefaler selv medlemskabet til 558,5 kr. om måneden, som dækker fuldtid. Dette medlemskab sikrer lønmodtageren rådgivning om løn, overenskomst og uddannelse. Eventuelle sager om arbejdsmiljø og arbejdsskade kan man også forvente, at de ansatte hos VSL kan vejlede omkring. Medlemskabet giver derudover også mulighed for juridisk rådgivning i forbindelse med opsigelse eller andre problemer på arbejdspladsen. Som en bonus får man også tre måneders gratis fritidsulykkesforsikring.

Arbejder man mellem 65 og 125 timer, vil der være mulighed for et deltidsmedlemskab til 322,75 kr. om måneden. Her får man også adgang til rådgivning om løn og overensenkomst samt eventuelle juridiske spørgsmål.

VSL tilbyder også et mindre deltidsmedlemskab til 190 kr. om måneden. Dette medlemskab retter sig mod arbejdere inden for vagt- og sikkerhedsbranchen, som har op til 64 arbejdstimer om måneden.

A-kasse hos VSL

VSL er en klassisk branchespecifik fagforening uden a-kasse. VSL henviser til Min A-kasse, som tilbyder et medlemskab for 490 kr. om måneden. Ønsker man som lønmodtager inden for vagt- eller sikkerhedsbranchen at modtage dagpenge ved afskedigelse, så er det yderst vigtigt, at man ikke bare nøjes med et medlemskab i VSL. Det vil være nødvendigt at melde sig ind i en a-kasse og være medlem i ét år for at optjene retten til dagpenge. Det er fantastisk at være sikker på specialiseret rådgivning om lige netop ens branche, men det er også vigtigt at få sikret retten til dagpenge, hvilket altså kræver et medlemskab i en a-kasse uden for VSL.