SAFU - Sammenslutningen af funktionærer

SAFU står for Sammenslutningen af funktionærer, og er en fagforening for ansatte efter funktionærloven eller ansatte i private virksomheder, som ikke har en overenskomst med en anden fagforening. Dermed hjælper SAFU funktionærer, som ikke har en overenskomst på deres arbejdsplads, med at få en stemme i deres arbejdsliv.

 

 • Webside

  safu.dk

 • Pris/måned

  183 kr.

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med FTFa
  Pris: 488 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Medlemsfordele hos SAFU

Der er mange fordele ved at melde sig ind hos SAFU. SAFU fungerer som en sparringspartner til sine medlemmers arbejdsliv, som man altid kan spørge til råds.

SAFU tilbyder bl.a. juridisk bistand ved løn- og arbejdsforhold, ved arbejdsretslige konflikter eller ved hjælp til fortolkning af funktionærloven. Derudover hjælper SAFU sine medlemmer igennem de mange facetter i arbejdslivet såsom råd og vejledning ved lønforhandling, sygdom eller arbejdsskade. Dermed giver et medlemskab hos SAFU en ekstra tryghed i arbejdslivet.

SAFU tilbyder også en række medlemsrabatter såsom attraktive forsikringer, tilbud i Lån og Spar Bank og fordele hos PFA Pension. SAFU giver også gratis adgang til Arbejdermuseet for hele familien samt gratis adgang til deres Onlineskole med interessante kurser i bl.a. sprog, kommatering, sociale medier, IT-sikkerhed, Adobe-pakken m.fl.

Dertil er SAFU en af Danmarks mest konkurrencedygtige fagforeninger, da prisen for medlemskab er meget lav i forhold til andre fagforeninger i Danmark. Man får altså meget for pengene med et medlemskab hos SAFU.

Kontingentsatser og samarbejde med A-kassen FTF-a

Det koster kun 183 kr. pr. måned at være medlem af SAFU.

SAFU samarbejder tæt med FTF-a, som er en af Danmarks billigste a-kasser. Det betyder, at FTF-a har et godt kendskab til de brancher, som SAFU’s medlemmer arbejder i, og a-kassen kan dermed hjælpe SAFU’s medlemmer mere målrettet.

Der er ikke medlemstilbud ved både at melde sig ind i SAFU og FTF-a på samme tid, og det er ens eget ansvar at få meldt sig ind i FTF-a, såfremt man ønsker det. Til gengæld betyder samarbejdet, at man kan få opkrævet kontingent for SAFU og FTF-a samlet, og man dermed kun modtager én opkrævning i kvartalet. Et medlemskab hos FTF-a koster 488 kr. om måneden for fuldtidssikrede medlemmer, der sikrer adgangen til dagpenge under ledighed, samt hjælp og vejledning til at komme hurtigt i job igen.