Raffinaderiteknikernes Fagforening

Raffinaderiteknikernes Fagforening organiserer raffinaderiteknikerne ved Crossbridge Energy A/S i Fredericia og Nordalim a/s på havnen i Aarhus. Som din fagforening forhandler de både din løn og overenskomst med arbejdsgiverne, og er altså den forening med forhandlingsretten ved overenskomstfornyelser. Når der er problemer på arbejdspladsen, så er det altså her du skal gå til, hvis du har behov for eller ønske om støtte, hjælp og rådgivning. 
Foreningen står klar til juridisk bistand ved arbejdstvister, såvel som faglig ekspertise når du har problemer af den ene eller anden grad. 

Raffinaderiteknikernes Fagforening er den del af Serviceforbundet, som består af i alt 15 forskellige fagforeninger, der alle er gået sammen for at kunne yde en bedre service og hjælp til medlemmerne på tværs af foreningerne. Ikke desto mindre er det stadig de enkelte fagforeninger, der tager sig af deres respektive medlemmer og sidder med ekspertisen og indsigten i arbejdet, mens Serviceforbundet som helhed står klar med sin organisationserfaring og yderlige støtte til både foreningerne og de individuelle medlemmer.

 • Webside

  raffinaderitekniker.dk

 • Pris/måned

  513 kr.

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Min A-kasse
  Pris: 506 kr.

Priser på medlemskab af fagforening og a-kasse

Prisen på et medlemskab af Raffinaderiteknikernes Fagforening ligger på 513 kr. pr. måned for fuldtidsansatte og blot 204 kr. pr. måned for deltidsansatte. Hvis du derimod ønsker a-kasse sammen med fagforeningsmedlemskabet, så løber prisen op i 1.019 kr. om måneden for fuldtidsansatte, mens det er 582 kr. om måneden for deltidsansatte.

Raffinaderiteknikernes Fagforening og Serviceforbundet som helhed har ikke deres egen a-kasse, men samarbejder i stedet for med Min A-kasse, hvor medlemskabet ligger på 506 kr. pr måned for fuldtidsansatte. Med medlemskab af a-kassen følger også en masse andre fordele udover dem, man får adgang til som medlem af fagforeningen.

Medlemsfordele hos Raffinaderiteknikernes Fagforening

Der er en masse forskellige fordele at hente som medlem af Raffinaderiteknikernes Fagforening, og i forlængelse af det, medlemskab af Serviceforbundet. Der er først og fremmest en lang række forsikringer du kan få gode rabatter på hos Alka Forsikring - Her kan du desuden også få et billigt mobilabonnement for hele familien. Derudover kan man også blive medlem af Forbrugerforeningen, der giver en masse eksklusive rabatter på tusindvis af butikker og webshops i Danmark.

Der er også rabatter at hente på diverse oplevelser såsom rejser, musik, teater, billige lån at hente i Arbejdernes Landsbank og meget mere.

Der er mange andre ting, såsom professionel økonomisk rådgivning og faglig ekspertise. Du kan også tilmelde dig en række kurser og seminarer, samt en masse muligheder for efteruddannelse.

En del af Serviceforbundet

Som en del af Serviceforbundet får du som medlem adgang til en masse kontante og faglige fordele. Det er fagforeningen, der sørger for dig som medlem, da de har den nødvendige indsigt og ekspertise i dit specifikke fag, men med forbundet får man også den organisatoriske erfaring, der gør fagforeningen og de andre foreninger i forbundet meget mere effektive og giver dem større gennemslagskraft.

Ikke desto mindre vil det fortsat være Raffinaderiteknikernes Fagforening, som forhandler din overenskomst og tager sig af dine interesser og hjælper dig med dine problemer. Serviceforbundet udgør ikke desto mindre en ekstra hånd, og er desuden også den, der står klar med konfliktkassen, når der opstår strejke eller lockout blandt fagforeningerne i forbindelse med overenskomstforhandlingerne.