PRO

Er du funktionæransat på individuel kontrakt? Hvis ja, så er Lederne PRO en organisation lige for dig.

Lederne PRO er en søsterorganisation under Lederne, der er skræddersyet til netop at hjælpe danskere, som selv forhandler løn og kontrakt. Dermed kræver et medlemskab i PRO, at du er funktionæransat og selv varetager dine løn- og kontraktforhandlinger.

 • Webside

  www.pro-org.dk

 • Pris/måned

  211 kr.

 • Antal medlemmer

  3500 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Ledernes Hovedorganisation

 • A-Kasse

  Navn: A-kassen LH
  Pris: 482 kr.

Fordele ved medlemskab af PRO

PRO er den sparringspartner du altid kan spørge til råds i dit arbejdslivs mange facetter. Det gælder både i henhold til karrieresparring, trivselssparring, juridisk rådgivning og lønforhandling. I PRO får du dermed en fast partner til at bistå dit arbejdsliv som funktionæransat.

 

Bortset fra at være din faste sparringspartner på arbejdsmarkedet, tilbyder PRO også mange andre medlemsfordele. Som medlem af PRO får du eksempelvis tilbud på mange attraktive forsikringer, du får adgang til uddannelse og kurser på Ledernes KompetenceCenter og du har mulighed for at få tildelt en individuel pensionsordning. 

Tilbud på a-kassen LH

Udover de mange medlemsfordele hos PRO, får du også rabat ved at melde dig ind i A-kassen LH samtidig med, at du melder dig ind i PRO.

Som medlem af A-kassen LH kan du optjene dagpengeret og dermed modtage dagpenge i tilfælde af, at du bliver arbejdsløs. Dertil hjælper A-kassen LH dig også med jobsøgning. Så hvis du ønsker at blive medlem af både én a-kasse og fagforening på samme tid, kan du drage nytte af PRO’s samarbejde med a-kassen LH. Separat koster et medlemskab af a-kassen 480 kr. pr. måned, som bliver opkrævet hvert kvartal

Lønsikring i PRO

PRO har også en af de bedste og billigste lønsikringer i Danmark, hvor du kan få udbetalt op til 90% af din løn alt efter dit behov. Som medlem af PRO har du altså mulighed for at tegne en lønsikring, der netop passer dig og din familie. Du kan også vælge, hvornår du vil modtage din første udbetaling, samt hvor længe du vil have lønsikringen udbetalt.