Politiforbundet

En uvurderlig støtte - Politiforbundet

Som navnet antyder er Politiforbundet fagforening for Danmarks politifolk. Politiforbundet har omkring 12.000 medlemmer, hvoraf 11.100 er politifolk. Politiforbundet sætter en ære i at være med i den politiske debat og sætte et aftryk på samfundets retning.

 

Kontingentet hos Politiforbundet er på 422 kr. om måneden, hvilket blev fastsat i 2021 og ikke har ændret sig siden. Politiforbundet kæmper for sine medlemmernes ve og vel på både det fysiske og psykiske område. Politiforbundet har blandt andet markeret sig ved at skaffe sine medlemmer 30 mio. kr. i erstatning i sager om arbejdsskader og psykisk nedslidning. Politiforbundet bruger dermed flere millioner kroner årligt på at sikre medlemmerne den bedste juridiske hjælp.

 

Politiforbundet er en klassisk fagforening uden a-kasse, men som samarbejder med en a-kasse. Politiforbundet har valgt at samarbejde med FTFa, som tilbyder a-kasse for 488 kr. om måneden.

 • Webside

  politiforbundet.dk

 • Pris/måned

  422 kr.

 • Antal medlemmer

  12000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: FTFa
  Pris: 488 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Politifolk skal også have medlemstilbud

På samme vis som øvrige branchespecifikke fagforeninger er der også gode tilbud til Danmarks politifolk. Som medlem af Politiforbundet får man attraktive vilkår hos Lån & Spar Bank, som tilbyder lønkonto med Danmarks højeste rente og besparelser på en række gebyr. Ønsker man et billån, vil der også være mulighed for gunstige forhold gennem medlemskabet hos Politiforbundet.

Politiforbundet samarbejder også om forsikringer til sine medlemmer. Politiforbundet har valgt at samarbejde med Popermo, som tilbyder en rabat på 15%, hvis altså man samler sine forsikringer hos dem.

Politiforbundet har derudover en aftale med Forbrugsforeningen, som udsteder et kort til medlemmerne. Dette kort bruges som et dankort, dog uden chip, og giver adgang til en lang række af rabatter på indkøb.

Medlemskabet hos Forbrugsforeningen koster 132 kr. årligt, men vælger man at udnytte de mange tilbud på blandt andet rejser, TV, mobiltelefoni, computere, tøj og sko, er omkostningen til medlemskabet hurtigt tjent hjem.

Politiets Sprogforbund

Politikfolk har måske også et ønske om at styrke kompetencerne inden for det sproglige. Det er der mulighed for gennem Politiets Sprogforbund, som har eksisteret i mere end 75 år. Sprogforbundet giver adgang til selvstudium, hvor der blandt andet er mulighed for at lære tysk, engelsk, fransk og ungarsk.

Kontingentet for Politiets Sprogforbund er på bare tre kroner om måneden.  Gennem Politiets Sprogforbund vil der også adgang til arrangementer, rabatordninger og rejsetilbud. Sprogforbundet har forhandlet gode tilbud på plads til sine medlemmer, som kan nyde godt af bedre tilbud på forsikringer, ferieboliger, leje af biler og færgebilletter.

Mange forbinder fagforening med hjælp til arbejdsrelaterede situationer, men nogle gange er den bedste hjælp indirekte. Hvis vi får hjælp med hverdagsting og får lidt luft i økonomien, så bidrager det også til at lette på ens humør og stemning, hvilket kan være ligeså vigtigt.