NNF

Fødevareforbundet NNF har knap 20.000 medlemmer fra slagteri- og mejeribranchen samt chokoladeindustrien. Bagere og slagtere er også repræsenteret af NNF.

NNF kæmper også for sine medlemmers løn og ansættelsesvilkår gennem overenskomster. NNF har forhandlet overenskomst for slagterindustrien såvel som mejeribranchen og fødevareindustrien.

 • Webside

  www.nnf.dk

 • Pris/måned

  409 kr.

 • Antal medlemmer

  20000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Fødevareforbundet NNF's A-kasse
  Pris: 553 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink
For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink

Hvorfor blive medlem af NNF?

Som branchekompetent fagforening kan NFF rådgive de enkelte medlemmer om de særegne problemstillinger, der opstår inden for fødevare- og tobaksindustrien, ligesom der bl.a. kan tilbydes relevante kurser, løntjek og hjælp til håndtering af psykisk stressende arbejdsmiljøer etc. På NFF’s hjemmeside vil man ligeledes kunne opdatere sig om nye stillinger inden for de forskellige brancher.

NFF udgiver flere gange om året medlemsbladet ”Substans”. Som medlem af NNF er du sikret ordentlige forhold på din arbejdsplads i kraft af foreningens overenskomster og tillidsrepræsentanterne de har på alle arbejdspladser.

Tillidsfolkene og lokalafdelinger spredt rundt om i landet står altid klar til at yde hjælp, vejledning og rådgivning når du har problemer eller tvivl af den ene eller anden art på din arbejdsplads, også hvis du tænker på efteruddannelse for at forbedre, målrette eller udvide dine kompetencer, og især hvis du har problemer med din arbejdsgiver.

A-kasse og fagforening - Priser hos NNF

NNF tilbyder sine medlemmer a-kasse til 553 kr. om måneden, hvis man er fuldtidsansat, mens prisen sænkes til 425 kr. månedligt for deltidsansatte. Ønsker man blot at være medlem af fagforeningen, eventuelt fordi man allerede er medlem af en anden a-kasse, så kan man melde sig ind i NNF for 409 kr. pr. måned. Fagforeningskontingentet uden a-kasse koster 409 kr. om måneden. Det fører til en samlet månedlig pris for både fagforening og a-kasse på 962 kr. for fuldtidsforsikrede medlemmer.

NNF og medlemsfordele

Som flere af de øvrige branchespecifikke fagforeninger, der forhandler overenskomster for deres medlemmer, så tilbyder NNF også en række medlemsfordele, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere og få tjent kontingentet hjem.

NNF har også en samarbejdsaftale med Alka, som kan give nogle skarpe forsikringstilbud til medlemmerne. NNF tilbyder dog også fem timers gratis juridisk hjælp gennem TestaViva. Som medlem af Fødevareforbundet NNF er det endvidere muligt at oprette juridiske dokumenter som testamente og ægtepagt gennem TestaViva helt uden betaling.

Du kan også få lov til at leje billige ferieboliger igennem foreningen, få tilskud til efterskoleophold for dine børn, og få adgang til en masse rabatter og fordele hos PlusKort når du handler igennem dette.

Attraktivt billån

NNF tilbyder et attraktivt billån gennem Arbejdernes Landsbank med en debitorrente på 2,99%. Der kræves en udbetaling på 10%, men til gengæld slipper man helt for stiftelsesprovision. Flere steder kræves der en udbetaling på 20%. Derudover er der normalt stiftelsesprovision på 5.000 kr. i forbindelse med oprettelse af billån hos Arbejdernes Landsbank, hvilket dermed giver udsigt til en hurtig gevinst ved at være medlem hos NNF.

For at udnytte tilbuddet skal man imidlertid være kunde hos Arbejdernes Landsbank. Er man ikke medlem hos Arbejdernes Landsbank, så lyder rabatten kun på 2.500 kr. Hvis man efterfølgende samler alle sine bankaktiviteter hos Arbejdernes Landsbank, vil få man de resterende 2.500 kr. refunderet.

Selv hvis man vælger en fagforening på baggrund af overenskomsten, så er det altså alligevel oplagt at udnytte foreningens mange gode tilbud for at gøre hverdagen lidt billigere. Som altid er mange af disse tilbud knyttet til bestemte krav, hvorfor det er vigtigt altid at få læst betingelserne og detaljerne godt igennem.