NNF

Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF har knap 20.000 medlemmer fra slagteri- og mejeribranchen samt chokoladeindustrien. Bagere og slagtere er også repræsenteret af NNF.

 

NNF kæmper også for sine medlemmers løn og ansættelsesvilkår gennem overenskomster. NNF har forhandlet overenskomst for slagterindustrien såvel som mejeribranchen og fødevareindustrien.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
NNF Logo
 • Webside

  www.nnf.dk

 • Pris/måned

  409

 • Antal medlemmer

  20000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Fødevareforbundet NNF's A-kasse
  Pris: 522

A-kasse og fagforening - Priser hos NNF

NNF tilbyder sine medlemmer a-kasse til 522 kr. om måneden, hvis man er fuldtidsansat, mens prisen sænkes til 399 kr. månedligt for deltidsansatte. Ønsker man blot at være medlem af fagforeningen, eventuelt fordi man allerede er medlem af en anden a-kasse, så kan man melde sig ind i NNF for 409 kr. pr. måned.

NNF og medlemsfordele

Som flere af de øvrige branchespecifikke fagforeninger, der forhandler overenskomster for deres medlemmer, så tilbyder NNF også en række medlemsfordele, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere og få tjent kontingentet hjem.

NNF har også en samarbejdsaftale med Alka, som kan give nogle skarpe forsikringstilbud til medlemmerne. NNF tilbyder dog også fem timers gratis juridisk hjælp gennem TestaViva. Som medlem af Fødevareforbundet NNF er det endvidere muligt at oprette juridiske dokumenter som testamente og ægtepagt gennem TestaViva helt uden betaling.

Attraktivt billån

NNF tilbyder et attraktivt billån gennem Arbejdernes Landsbank med en debitorrente på 2,99%. Der kræves en udbetaling på 10%, men til gengæld slipper man helt for stiftelsesprovision. Flere steder kræves der en udbetaling på 20%. Derudover er der normalt stiftelsesprovision på 5.000 kr. i forbindelse med oprettelse af billån hos Arbejdernes Landsbank, hvilket dermed giver udsigt til en hurtig gevinst ved at være medlem hos NNF.

For at udnytte tilbuddet skal man imidlertid være kunde hos Arbejdernes Landsbank. Er man ikke medlem hos Arbejdernes Landsbank, så lyder rabatten kun på 2.500 kr. Hvis man efterfølgende samler alle sine bankaktiviteter hos Arbejdernes Landsbank, vil få man de resterende 2.500 kr. refunderet.

Selv hvis man vælger en fagforening på baggrund af overenskomsten, så er det altså alligevel oplagt at udnytte foreningens mange gode tilbud for at gøre hverdagen lidt billigere. Som alltid er mange af disse tilbud knyttet til bestemte krav, hvorfor det er vigtigt alltid at få læst betingelserne og detaljerne godt igennem.