MA A-kasse

A-kassen for humanister og scient.er

MA er for humanister og scient.er – og skarpe hjerner i randområdet og krydsfeltet.

MA A kasse2
 • Webside

  ma-kasse.dk

 • Pris/måned

  N/A

 • Antal medlemmer

  70000 st

 • Medlemstype

  Anställd

 • A-Kasse

  Navn: MA A-kasse
  Pris: 489 kr

A-KASSEN FOR HØJTUDDANNEDE 
Bliv medlem i MA A-kasse.
Kun 489 pr. md.
Gratis studiemedlemskab

 

 • For humanister eller scient.er
 • Gratis studiemedlemskab
 • A-kassen for højtuddannede

MA-Kasse står for Magistrenes A-kasse og er et tilbud til humanisterne og scient.erne samt til de “skarpe hjerner i randområdet og krydsfeltet”. Det er så op til de skarpe hjerner at regne ud, hvor det er henne! Det er gratis at være medlem som studerende, og for færdiguddannede koster det 474 kroner om måneden før skat. A-kassen har over 70.000 medlemmer, og tallet stiger løbende. Den gennemsnitlige ledighed i 2015 var på 8%, og MA har et bredt udvalg af værktøjer til de ledige. Der er redskaber til at tænke i nye jobmuligheder og ud af boksen.

Som et særligt tilbud tilbyder man mobilavisen, Føljeton, som netop er gratis for a-kassens ledige medlemmer. Således er det muligt at holde sig opdateret i ledighedsperiode uden at skulle bekymre sig om de sædvanlige udgifter, der er forbundet med dette. Det er netop afgørende at være opsøgende i en ledighedsperiode. MA-Kasse tilbyder en længere række kompetencegivende kurser og møder, hvor medlemmerne f.eks. kan blive klogere på, hvordan man skriver en god ansøgning, hvad der skal til, når man påtænker at blive selvstændig eller freelancer. Det kan også være, at du har brug for at give dit CV en ny finish eller har telefonskræk.

Dernæst er der en række fagspecifikke kurser om f.eks. integration eller velfærdsamfundet. Desuden hjælper MA dig med at opnå information om jobmuligheder i andre steder af landet. Måske har du ikke overvejet, hvor stor en betydning geografien spiller for dine jobmuligheder. Her er MA en god kompagnon. MA-nyt er et forum, hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer helt gratis. På hjemmesiden er det nemt at tilmelde sig. Der er også god hjælp at finde, hvis du går efter et udlandsophold, nærmer dig pensionsalderen eller skal på barsel. Det er i øvrigt nemt at booke en tid online på MA-Kasses hjemmeside.