Landsklubben for Ejendomsinspektører

Landsklubben for Ejendomsinspektører er en fagforening i Danmark, som henvender sig til dig, som er ejendomsinspektør med eksempelvis arbejdsledende funktioner i ejendomsadministration i blandt andet den almene boligbranche, centerbyggeri, udlejningsbyggeri og andre beslægtede brancher. Fagforeningen blev grundlagt tilbage i 1973 og har gennemgået en række strukturelle ændringer lige siden, både i forbindelse med navne- og organisationsændringer. Senst blev foreningen officielt en del af Faglig Puls, som organiserer en lang række forskellige fag og forhandler overenskomster på deres vegne. 

Landsklubben for Ejendomsinspektører er ligeledes medlem af Serviceforbundet via deres medlemskab af Faglig Puls.

 • Webside

  www.inspektoeren.dk

 • Pris/måned

  548 kr.

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Min A-kasse
  Pris: 506 kr.

Kontante medlemsfordele hos Landsklubben for Ejendomsinspektører

Selvom det måske er en lille fagforening, så er der en masse kontante fordele at hente som medlem og en masse penge at spare ved at gøre brug af alle fordelene. For det første kan du nyde godt af en masse billige forsikringer hos Alka Forsikring. Her kan du få alt fra indbo- ulykkes- og rejseforsikring til bil- og kæledyrsforsikring, for blot at nævne nogle få. Du kan desuden også tegne et billigt mobilabonnement igennem Alka Forsikring, og det gælder for hele familien.

Andre gode fordele inkluderer medlemskab af eksempelvis Forbrugsforeningen. Her kan du få eksklusive rabatter på over 4.500 forskellige butikker og webshops overalt i Danmark inden for en lang række forskellige brancher. Du kan også få medlemskab af Pluskort, hvor du ligeledes kan få rabatter på en masse butikker.

Desuden har du også mulighed for at få en masse rabatter på diverse oplevelser, såsom rejser, koncerter, teaterforestillinger og meget andet. Det gælder bare om at gøre brug af dem. Som prikken over i'et har du endda mulighed for at få billige lån hos Arbejdernes Landsbank, så økonomien kan blive betydeligt lettere via et smart medlemskab af Landsklubben for Ejendomsinspektører.

Priser på kontingent og a-kasse hos foreningen

Medlemskabet af foreningen ligger på i alt 548 kr. om måneden. Prisen for medlemskab af landsklubben lyder på 90 kr. pr. måned, mens det er 458 kr. pr. måned for medlemskabet af Faglig Puls og Serviceforbundet. 

Landsklubben for Ejendomsinspektører og Faglig Puls har ikke deres egen selvstændige a-kasse, men har i stedet for et samarbejde med Min A-kasse. Et fuldtidsmedlemskab af Min A-kasse koster i 2024 506 kr. pr måned, og så har man til gengæld fuld adgang til dagpenge i tilfælde af ledighed. Ønsker man i stedet kun dækning på deltid, lyder prisen på 378 kr. om måneden.

Udover dagpengeretten har man også adgang til mange andre spændende fordele. Der er både kontante og faglige medlemsfordele, blandt andet juridisk og faglig bistand, adgang til en lang række kurser, seminarer og muligheder for efteruddannelse, samt sparring med a-kassens medarbejder om dine jobmuligheder.

Samarbejde med Serviceforbundet

Gennem foreningens samarbejde med Serviceforbundet, har du som medlem adgang til en masse fordele. Alle de kontante fordele er forhandlet igennem Serviceforbundet, og med forbundets ekspertise har medlemmerne eksempelvis adgang til professionel juridisk bistand og faglig sparring. Du kan som medlem altid få adgang til en medarbejder via forbundet. Dog bevarer foreningen og de andre foreninger i forbundet deres fulde ret til forhandling af overenskomster og alt andet. Forbundet tillader en bedre service og flere muligheder for dig som menigt medlem.