Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er en fagforening der henvender sig til dig der arbejder inden for kost og ernæring som eksempelvis kostvejleder, klinisk diætist, ernæringsassistenter og andre professionsbachelorer i ernæring og sundhed, og ernæringsprofessionelle. Forbundet er den eneste fagforening i landet for dig der arbejder inden for disse fag. Foreningen forhandler dine overenskomster og hjælper dig med at få det arbejdsliv som du drømmer om og fortjener.

 • Webside

  kost.dk

 • Pris/måned

  498 kr.

 • Antal medlemmer

  8000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: Kost og Ernæringsforbundets a-kasse (FTFa)
  Pris: 488 kr.

Dit medlemskab af Kost og Ernæringsforbundet

Et fuldt medlemskab af Kost og Ernæringsforbundet koster dig 498 kr. pr. måned. Dog betaler elever og studerende kun 50 kr. i kontingent om måneden, bortset fra de første tre måneder som er gratis. Ledige skal til gengæld betale 240 kr. om måneden, dog skal man ansøge om dette separat.

I forhold til a-kasse så samarbejder foreningen med FTFa, så du kan som medlem med fordel melde dig ind her til et månedligt kontingent på 488 kr. Her kan man ligeledes søge om hjælp til coaching, juridisk rådgivning, gennemgå CV'er og ansættelseskontrakter med mere.

Forbundets medlemsfordele

Der er mange fordele at hente hos dit medlemskab af Kost og Ernæringsforbundet - Både kontante fordele, rabatter og gode tilbud. Som medlem får du adgang til en række af både billige og gode forsikringer. Foreningen har en samarbejdsaftale med Bauta Forsikring. Du kan få dækket alle privatforsikringer igennem Bauta Forsikring.

Derudover tilbyder foreningen også en sundhedsforsikring til en billigere pris end hvis du selv skulle tegne den. Derudover, hvis du er selvstændig kan du også få en fuldstændig gratis erhvervs- og produktansvarsforsikring.

Der er også en lang række fordele og gode vilkår hos Lån & Spar Bank. Der er adskillige gratis og gebyrfri muligheder i banken, samt nogle lukrative lånemuligheder på både bil og bolig. Studerende får også adgang til nogle høje renter på studiekontoer i banken.

Brede uddannelsesmuligheder

Derudover tilbyder foreningen også diverse onlinekurser og uddannelsesmuligheder. Det kan for eksempel være kurser i Microsoft Office-pakkerne, digital markedsføring eller Photoshop, alt sammen så du kan udvikle og målrette dine kompetencer til et bedre og mere succesfuldt arbejdsliv.

Du får også en gratis licens der giver dig adgang til terminologien og databasen med materialer til dit arbejde. Licensen koster normalt cirka 650 kr. om året, men du kan altså få dette helt gratis som medlem af Kost og Ernæringsforbundet