IDA

IDA – en teknisk og naturvidenskabelig fagforening

IDA, også kendt som Ingeniørforeningen, optager primært ingeniører i fagforeningen, dog ikke udelukkende. IDA proklamerer nemlig sig selv som værende en organisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere, hvorfor medlemsudbuddet er af en mere varierende karakter, end hvad navnet måske umiddelbart antyder. Medlemmerne kommer således fra forskellige uddannelsesområder såsom biologi, husdyrvidenskab, datalogi, matematik samt fødevarer og ernæring.

 

IDA er dog historisk set et resultat af en fusion af flere forskellige ingeniørforeninger tilbage i 1990’erne. Medlemstallet ligger i dag på rundt regnet 130.000 medlemmer.

 

Lønsikring, juridisk bistand, opkvalificering gennem kurser og hjælp til lønforhold er blot nogle af de fordele, man får med i pakken som IDA-medlem. IDA gør endvidere meget ud af at fremhæve, at man som studerende sagtens kan have fordel af at melde sig ind i en fagforening – frem for at vente til man er dimittend eller for helt at droppe fagforeningen i sidste ende. Man inviteres bl.a. til at deltage i flere fagspecifikke netværk, hvor man vil kunne få en værdifuld indgangsvinkel til det kommende arbejdsmarked, og prislejet er yderst gunstigt. IDA tilbyder desuden som fagforening en lang række kontante fordele, bl.a. i kraft af billige IDA-forsikringer og et såkaldt IDA Mastercard.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
IDA Logo
 • Webside

  ida.dk

 • Pris/måned

  293

 • Antal medlemmer

  130000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  N/A