HOD

Hovedorganisationen af Officerer i Danmark

HOD er fagforeningen der henvender sig til dig der arbejder eller studerer inden for forsvarsområdet som officer. Som officer og kadet/elev/aspirant er du ansat i henhold til overenskomsten indgået mellem HOD og FPS. Dette betyder, at det er HOD, der har aftale- og forhandlingsretten for dig og dine kolleger i dit fagområde. HOD har al ekspertisen, fagtermerne og erfaringen på plads for at tilbyde den bedst mulige hjælp for dets over 4800 medlemmer.

 • Webside

  www.hod.dk

 • Pris/måned

  493 kr.

 • Antal medlemmer

  4800 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: Akademikernes A-kasse
  Pris: 484 kr.

HODs faglige medlemsfordele 

Som medlem af HOD kan du få rabat på advokatydelser. Du får 20% rabat hvis du bruger den advokat som HOD samarbejder med, hvis du skal have styr på testamente, bolig/ejendomsret, ægtepagt eller andet. Derudover får du selvfølgelig adgang til gratis juridisk bistand og vejledning omkring problemer på arbejdspladsen eller i forhold til tvivl omkring løn og ansættelseskontrakt eller andre tvivl omkring arbejdet.

HOD udgiver også fagbladet Officeren 6 gange om året. Her finder du informationer og artikler omkring foreningen samt dine kolleger og hvordan de udnytter deres faglige viden og kompetencer til at fremme karrieren, tips til jobsøgning og meget mere.

HODs kontante medlemsfordele

HOD tilbyder sine medlemmer mange forskellige kontante fordele. Foreningen tilbyder blandt andet fordelagtige pri   vate forsikringer hos Tryg såsom fritidsulykkeforsikring, ulykkesforsikring, privatforsikring med mere. Du kan også blive kunde i Lån & Spar Bank helt gratis og samtidig gøre brug af en række attraktive og billige billån og fleksible boliglån som banken tilbyder lige netop dig som medlem af HOD. 

Som medlem af HOD kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de fordele, som foreningen tilbyder. Her kan du spare tusinder af kroner om året på dit forbrug ved at bruge Forbrugsforeningens kort i over 4500 butikker og webshops. Desuden kan du også indgå en supplerende pensionsordning hos PFA takket være dennes samarbejdsaftale med HOD. 

Kontingentpriser hos HOD

HOD har forskellige priser for sine medlemmer alt efter deres arbejdssituation. Arbejder du fuldtid skal du have et fuldtidskontingent hvilket koster 493 kr. pr. måned. Er du derimod kadet eller elev koster dit medlemskab 246 kr. om måneden. Står du til gengæld i øjeblikket til rådighed for arbejdsmarkedet koster et medlemskab kun 124 kr. pr. måned. Du har dog adgang til alle foreningens fordele og services uanset hvilket af disse medlemskaber du kvalificerer til.

HOD er en del af Akademikernes Hovedorganisation og har derfor ikke egen a-kasse, men henviser i stedet til Akademikernes A-kasse, som er Danmarks billigste a-kasse for akademikere. Med et medlemskab i a-kassen er du sikret din dagpengeret i tilfælde af at du går hen og bliver ledig, og du har derfor et sikkerhedsnet til at komme på fode igen. A-kassen kan ligeledes også hjælpe med jobsøgning samt feedback og vejledning til CV og ansøgningsprocessen.

Et medlemskab af Akademikernes A-kasse koster 484 kr. om måneden som fuldtidssikret. Du betaler dette beløb hvert kvartal