Farmakonomforeningen

Farmakonomforeningen er en specialiseret forening der henvender sig til dem der arbejder som farmakonomer. Farmakonomer er eksperter inden for lægemidler og udvikler, håndterer og rådgiver om medicin. Det er eksempelvis dig der er ansat som farmakonom på apoteker, i den offentlige sektor og i medicinalindustrien. Foreningen havde pr. 1. januar 2023 5.010 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen er ansat på private apoteker rundt om i landet. Som medlem af Farmakonomforeningen får du en yderst kompetent partner i dit arbejdsliv der giver dig rådgivning, sparring, samt kontante medlemsfordele.

 • Webside

  www.farmakonom.dk

 • Pris/måned

  499 kr.

 • Antal medlemmer

  5100 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: FTFa
  Pris: 488 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Hvad betyder et medlemskab af Farmakonomforeningen?

Ved at melde dig ind i Farmakonomforeningen får du adgang til ekspertrådgivning om dit arbejde, adgang til lukrative rabatordninger og et stort fagligt fælleskab med andre farmakonomer. Foreningen står klar med sine konsulenter til at hjælpe dig med rådgivning hvis du har problemer på arbejdspladsen eller med din ansættelseskontrakt. Udover rådgivning og vejledning er det også Farmakonomforeningen der forhandler din overenskomst, og dermed den der arbejder for at dine løn- og ansættelsesvilkår forbliver de bedst mulige.

Foreningen tilbyder også fagrelevante kurser, seminarer, webinarer og events, der blandt andet kan hjælpe dig med gode råd til at komme ind på arbejdsmarkedet, udvikle og målrette din erhvervskompetencer, samt at forbinde dig med dine kolleger rundt om i landet og styrke både dit faglige såvel som sociale netværk.

Hvilke medlemsfordele får jeg adgang til?

Som medlem af Farmakonomforeningen får du udover rådgivning og sparring, samt de andre faglige fordele, også adgang til en række kontante medlemsfordele der vil kunne spare dig mange penge hvis du tager dem i brug. Heriblandt kan du gratis oprette dig som kunde i Lån & Spar Bank, hvor du gratis også vil kunne få betalingskort, billige billån - også til elbiler, Danmarks højeste rente på din lønkonto, samt en personlig rådgiver til at hjælpe dig med din bankvirksomhed. Du kan også tegne alle dine privatforsikringer med gode rabatter hos Runa Forsikring der er blevet kåret flere gange som "bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk.

GF forsikring har også et samarbejde med Farmakonomforeningen igennem GF Pharma. GF Pharma er en forsikringsklub i GF Forsikring, som er ejet af kunderne og ikke skal skabe afkast til aktionærer. Her får du for eksempel billig autohjælp og bilforsikring, samt får du også overskuddet tilbage på alle andre forsikringer.

I forhold til forbrug får du også rabatter ved at tilmelde dig Forbrugsforeningen og LogBuy. Forbrugsforeningen giver dig bonus hver gang du handler med foreningens betalingskort i de mere end 4500 butikker og webshops den samarbejder med. Det giver store besparelser på sigt når du forbruger. LogBuy giver dig til gengæld også en masse rabatter, som en af Danmarks største leverandører af rabataftaler. Den kan du bruge på eksempelvis restauranter, rejser, fitness, koncerter og meget mere.

Hvad koster et medlemskab så?

Et medlemskab hos Farmakonomforeningen betales kvartalvist, og det månedlige kontingent er på 499 kr. for almindlige arbejdende medlemmer. Er du derimod ledig, koster medlemskabet 330 kr. pr. måned. Som studerende eller elev koster dit medlemskab 167 kr. pr. måned med de første 6 måneder gratis. 

Som farmakonom eller farmkonomelev kan du blive medlem af a-kassen FTFa som samarbejder med Farmakonomforeningen. Foreningen anbefaler sine medlemmer at være medlem af en a-kasse også, og her er FTFa et oplagt valg til dig som farmakonom. Hos FTFa koster det 488 kr. om måneden at blive medlem. Udover sikringen af din adgang til dagpenge under ledighed, kan du også tegne en ekstra billig lønsikring så du kan få forhøjet din dagpengesats yderligere, så du stadig kan fortsætte dine levestandarder selv hvis dagpengesatsen ikke dækker nok af din løn under arbejdet. Udover de monetære fordele giver FTFa dig også adgang til coaches og vejledere og hjælper dig generelt med at komme tilbage i arbejde.