Fængselsforbundet

Fængselsforbundet er en fagspecifik fagforening der henvender sig til dig der arbejder som eksempelvis fængselsbetjent, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre, samt uniformerede ledere inden for Kriminalforsorgen i Danmark, samt i Grønland og på Færøerne. Derudover repræsenterer Fængselsforbundet også fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Fængselsforbundets medlemstal lyder på ca. 3500 medlemmer. Forbundet er fuldstændigt partipolitisk uafhængigt og arbejder ene og alene for at forbedre arbejdslivet, ansættelses- og lønvilkårene for dets medlemmer.

 • Webside

  faengselsforbundet.dk

 • Pris/måned

  505 kr.

 • Antal medlemmer

  3500 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: Min A-kasse
  Pris: 506 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer

Fængselsforbundet yder faglig bistand

Forbundets professionelle og højtkvalificerede medarbejdere og konsulenter arbejder for at sikre dig faglig bistand i topkvalitet. Forbundet hjælper med vejledning og rådgivning i forhold til lønforhandlinger og overenskomster, og forhandler desuden disse. Arbejdsmiljøet for forbundets medlemmer kan til tider være hårdt, og derfor sørger Fængselsforbundet for at yde omfangsrig hjælp i forhold til arbejdsulykker og erhvervssygdom. Som foreningen siger så ændrer klientellet sig hele tiden, så derfor skal uddannelsen og viden for Fængselsforbundets medlemmer også være opdaterede da opgaverne i takt med dette også ændrer sig. Derfor er kurser ikke nok, men foreningen arbejder for at uddannelsen er det bedste der kan tilbydes.

Fængselsforbundet repræsenterer et stærkt fællesskab. Du har altid adgang til en lokal tillidsrepræsentant der kender din arbejdsplads og kan hjælpe dig med både dette og med foreningen. Du er desuden direkte med til at bestemme hvem der repræsenterer dig, og hvordan Forbundet skal prioritere sine kræfter.

Medlemsfordele hos Fængselsforbundet

Fængselsforbundets medlemmer kan tegne billige og attraktive forsikringer hos TJM Forsikring (tidligere under navnet Tjenestemændenes Forsikring). Du kan tegne alle de privatforsikringer du måtte ønske og have brug for, og du får også adgang til en andre række bonusser ved at have dine forsikringer her. Du kan blandt andet leje billige ferieboliger rundt om i Danmark, samt Italien og Spanien hvis du er medlem af både foreningen og har forsikringer hos TJM forsikring.

Fængselsforbundet har en samarbejdsaftale med Arbejdernes Landsbank hvis du skal låne penge til bil. Prisen på oprettelsen af lånet halveres for medlemmer og fjernes fuldstændig hvis du er eller bliver kunde i banken. Desuden har banken sænket kravet om udbetaling fra 20 procent til 10 procent af bilens pris. Og du får en af de laveste renter på markedet.

Du kan også blive medlem af Forbrugsforeningen og spare en masse penge på dit forbrug når du bruger foreningens betalingskort der fungerer fuldstændigt som et almindeligt hævekort. Du sparer altså en hel del når du køber ind blandt de over 4500 butikker og webshops der samarbejder med Forbrugsforeningen. Desuden kan du også låne penge billigt igennem Tjenestemændenes Låneforening som medlem af Fængselsforbundet. 

Kontingentpriser for medlemskab

Hos Fængselsforbundet koster et medlemskab 505 kr. for alle medlemmer. Et centralt element for Fængselsforbundet er at etablere et ensartet serviceniveau, som sikrer høj kvalitet i sagsbehandlingen for alle medlemmer. For at understøtte serviceniveauet bruges der enhedskontingentet, som dækker forbundets arbejde både lokalt, regionalt og centralt. Altså koster dit medlemskab det samme, uanset din situation, men til gengæld er du også, uanset din situation, sikret god service i høj kvalitet på lige fod med alle andre medlemmer.

I forhold til a-kasse for medlemmer af Fængselsforbundet så samarbejder foreningen med Min A-kasse som er en af Danmarks billigste a-kasser. Min A-kasse gik tidligere under navnet; STA (A-kassen for Stats- og Teleansatte) og kender lige netop dine arbejds- og ansættelsesvilkår. A-kassen er tre gange i træk kåret som Danmarks bedste. 

Kontingentet er kun på 506 kr. pr. måned, som trækkes via din løn. Udover din sikring af dagpenge, får du også adgang til kurser og andre redskaber til arbejdslivet, karrierehjælp og vejledning til at komme i job igen. Desuden forstår a-kassen arbejdsforholdene og vilkårene for sine medlemmer, inklusive dine, takket være sit samarbejde med Fængselsforbundet.