Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen henvender sig til selvfølgelig til ergoterapeuter, som dermed sikres bedre forhold omkring løn, arbejdsliv og faglighed, grundet foreningens konstante arbejde med at sætte disse på den politiske dagsorden og ved at varetage medlemmernes interesser. Foreningen har omkring 9.500 medlemmer.

 • Webside

  www.etf.dk

 • Pris/måned

  554 kr.

 • Antal medlemmer

  9500 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: DSA
  Pris: 470 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Ergoterapeutforeningens priser

Hvis man udøver virksomhed som ergoterapeut i mere end 21 timer om ugen, koster et medlemskab i Ergoterapeutforeningen 554 kr. om måneden. Arbejder man derimod maksimalt 20 timer om ugen, så bliver udgiften til foreningen blot 264 kr. månedligt.

Som studerende ved grunduddannelsen på ergoterapeutuddannelserne i Danmark koster et medlemskab i Ergoterapeutforeningen 59 kr. om måneden.

Ergoterapeutforeningen tilbyder ikke a-kasse, men henviser til Danske Sundhedsorganisationers A-kasse (DSA). Ergoterapeuter er egnet til at søge om optagelse i DSA, som tilbyder markedets laveste pris for a-kasse.

DSA tilbyder et medlemskab i a-kassen på bare 470 kr. om måneden for fuldtid og 342 kr. pr. måned for deltidsforsikring.

Specialistgodkendelse hos Ergoterapeutforeningen

Som ergoterapeut kan det være essentielt med en specialistgodkendelse for at kunne sikre sig det rigtige arbejde og lokke kunderne til forretningen. I den forbindelse har det siden 2001 været muligt for ergoterapeuter at opnå blåstempling af deres erfaring inden for et af syv fagområder. Gennem Ergoterapeutforeningens Specialistordning kan medlemmer altså opnå godkendelse og synliggørelse af deres ekspertise i sundhedsvæsenet over for både borgere og arbejdsgivere.

Er du ikke medlem af Ergoterapeutforeningen, koster det 10.000 kr. at blive specialistgodkendt. Som medlem af Ergoterapeutforeningen kan du imidlertid blive godkendt som specialist helt gratis. Går man med planer om at blive specialist, så virker det således helt oplagt at blive medlem af Ergoterapeutforeningen.

Specielle arrangementer hos Ergoterapeutforeningen

Som ergoterapeut har man med stor sandsynlighed en stor lidenskab for sit fag, og her tilbydes medlemmer af Ergoterapeutforeningen adgang til specialiserede arrangementer, hvor der er fokus på nøje udvalgte emner inden for faget, heriblandt håndterapi, neurorehabilitering og stimulastik.

Karriererådgivning med Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen lægger også stor vægt på at tilbyde sine medlemmer karriererådgivning. Vælger man en mere generel fagforening, kan man som ergoterapeut måske ende med at få noget lidt for generel og ukonkret rådgivning. Som medlem af Ergoterapeutforeningen kan man derimod forvente en specialiseret sparringspartner, som ikke bare kan hjælpe dig med dit CV og din jobsøgning, men også kan inspirere dig omkring videre- og efteruddannelse samt jobmuligheder.

Inden for alle fag er det nødvendigt med det rigtige netværk omkring sig, da det øger ens potentiale i forhold til viden og jobmuligheder. Og et medlemskab hos Ergoterapeutforeningen er ingen undtagelse på denne front, da man som ergoterapeut bliver omringet af mennesker, der kan bidrage til ens arbejdsliv og karriere.

Kontante medlemsfordele i foreningen

Ergoterapeutforeningen tilbyder også en række medlemsfordele blandt andet diverse forsikringer, herunder privatforsikringer hos Bauta Forsikring, samt gratis erhvervsansvarsforsikring. Man kan også blive medlem af Forbrugsforeningen igennem Ergoterapeutforeningen, og derved opnå mange rabatter og få mulighed for at spare mange penge på ens forbrug når man handler i de over 4500 butikker og webshops som samarbejder med foreningen.