Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening er en fagforening, som repræsenterer de danske psykologer og har omkring 11.000 medlemmer. Dansk Psykolog Forening er med til at forhandle overenskomst og kan således forventes at være aktive i den generelle politiske debat for at sikre medlemmerne de bedste vilkår og forhold på deres arbejdsplads

 • Webside

  www.dp.dk

 • Pris/måned

  666 kr.

 • Antal medlemmer

  11000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: Akademikernes A-kasse
  Pris: 484 kr.

Andre fagforeninger og a-kasser, der kan være af interesse for dig:

For alle Priser: fagforening fra 49 kr. /md., a-kasse 514 kr. /md.

Frie

 • Billig fagforening og a-kasse for alle
 • Danmarks bedste lønsikring
 • Gratis foredrag, træning i jobinterview, karrierecoaching mm.
Annoncelink
For alle Priser: fagforening 69 kr. /md., a-kasse 497 kr. /md.

Det Faglige Hus

 • Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder.
 • Rabattilbud på bil, bolig og ferie
 • Store besparelser på forsikringer
Annoncelink

Psykologer har også brug for hjælp

En psykolog har travlt med at hjælpe sine patienter, men det betyder bestemt ikke, at de selv ikke kan få brug for hjælp til juridiske spørgsmål ved konflikter og afskedigelser. Er man ansat på en privat virksomhed og ikke dækket af foreningens overenskomst, tilbyder Dansk Psykolog Forening rådgivning omkring din ansættelseskontrakt. Du kan dermed regne med en yderst saglig vurdering fra foreningens specialister, som kender alt til branchen.

Den mest åbenlyse hjælp kan være med hensyn til at komme i arbejde. Dansk Psykolog Forening driver jobportalen psykologijobs.dk, hvilket kan være en hurtig vej tilbage på jobmarkedet. Dansk Psykologi Forening har stor fokus på at få sine medlemmer tilbage i nyttige jobs, hvilket blandt andet sker gennem introduktionsstillinger, som er midlertidige stillinger i den offentlige sektor. Der vil også mulighed for ansættelse gennem løntilskud eller som Innobooster, hvor man ansættes mellem 6 og 12 måneder for at sikre en virksomheds innovative fase.

Dansk Psykolog Foreningens priser

Et medlemskab af Dansk Psykolog Forening koster 666 kr. om måneden, hvis man arbejder mere end 20 timer om ugen, mens medlemskabets kontingent lyder på 300 kr. pr. måned ved arbejde på maksimalt 19 timer om ugen.

Som studerende slipper man med en udgift på 33 kr. om måneden som medlem af Dansk Psykolog Forening.

Dansk Psykolog Forening har ingen a-kasse, men henviser til Akademikernes A-kasse, hvor prisen er blandt markedets laveste. Akademikernes A-kasse koster 484 kr. om måneden for den fuldtidsansatte, mens prisen sænkes til 356 kr. månedligt for den deltidsansatte.

Specielle medlemsfordele til psykologer

Der er blevet gjort en ekstra indsats for at stable nogle interessante medlemsfordele på plads hos Dansk Psykolog Forening.

Medlemmer kan blandt andet næsten spare 20% på ANYTIME-medlemskabet hos fitnesskæden SATS, som normalt koster 399 kr. om måneden. Medlemmer af Dansk Psykolog Forening kan tegne et medlemskab for bare 329 kr. pr. måned. Vælger man derimod at tage et års medlemskab i fitnesskæden som medlem af fagforeningen, så lyder prisen på 3.289 kr., svarende til 274 kr. om måneden.

Andre interessante medlemsfordele hos Dansk Psykolog Forening inkluderer attraktive forsikringspriser gennem Runa Forsikring, certificeringskursus hos People Test Systems og HR Care, markante rabatter og særtilbud hos Billetlugen.dk og DR Koncerthuset samt specielle priser på hoteller i forbindelse med arrangementer og kurser.