Danish Maritime Pilots

Danish Maritime Pilots er foreningen, som henvender sig  til dig, der arbejder som lods, har været lods eller har et ønske om at blive lods inden for den maritime branche i Danmark. Dette er uafhængigt, om du er ansat som lods eller driver din egen selvstændige virksomhed som lods. Foreningen ønsker at samle alle lodser og lodsaspiranter i landet, så de kan garantere en retfærdig overenskomstdækning for alle ansatte i faget og dermed værne om både medlemmernes faglighed, professionalisme og sejladssikkerheden i farvandene.

Selvom fagforeningen er medlem af Serviceforbundet, så er dette på fuldstændigt selvstændige og uafhængige vilkår, og derfor har foreningen stadig den fulde forhandlingsret ved overenskomstforhandslinger til at forbedre løn- og ansættelsesforhold. Der er altså ikke andre foreninger eller organisationer, der kan forhandle hen over hovedet på foreningen.

 • Webside

  www.maritimepilots.dk

 • Pris/måned

  550 kr.

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Min A-kasse
  Pris: 506 kr.

Priser på medlemskabskontingent og a-kasse

Prisen på medlemskabet hos Danish Maritime Pilots løber op i 550 kr. om måneden, hvilket giver adgang til alle fordele og værktøjer som foreningen og Serviceforbundet tilbyder. Ønsker man en pakkeløsning med både fagforening og a-kasse, så ligger den samlede pris på 1.056 kr. om måneden, som man er fuldtidsdækket og kan få fuld adgang til dagpenge i tilfælde af ledighed.

Danish Maritime Pilots har ikke sin egen a-kasse, men indgår i stedet for i et samarbejde med Min A-kasse via Serviceforbundet. Et medlemskab af a-kassen koster selvstændigt 506 kr. om måneden, og giver også adgang til en masse andre fordele udover retten til dagpenge. Der vil også være adgang til juridisk og faglig hjælp, kurser og seminarer samt meget andet.

Kontante medlemsfordele hos Danish Maritime Pilots

Der er en masse fordele at hente som medlem af Danish Maritime Pilots grundet foreningens medlemskab af Serviceforbundet. Dette inkluderer blandt andet muligheden for at tegne billige forsikringer hos Alka Forsikring, samt billige mobilabonnementer til dig og hele husstanden - også hos Alka Forsikring. Andre fordele omhandler medlemskab af Forbrugerforeningen og Pluskort, som giver adgang til eksklusive rabatter på tusindvis af webshops og i butikker rundt om i landet.

Derudover kan man også få rabatter på diverse oplevelser såsom rejser, musikforestillinger, teater, museumsbesøg og meget andet. Har du også brug for en ny bil, så kan du få adgang til billige billån hos Arbejdernes Landsbank som medlem af foreningen. Dette er blot et udtræk blandt alle fordelene, og der er mange flere at komme efter, så medlemskabet kan uden tvivl tjenes hjem igen.

Fordele hos Serviceforbundet

Via sit medlemskab af Serviceforbundet har foreningen fået adgang til en række fordele, både til gavn for medlemmerne, men også selve foreningen og dens arbejde. Medlemmerne får adgang til de mange kontante medlemsfordele, men de vil også kunne nyde godt af den forbedrede oplevelse og service. Serviceforbundets juridiske og faglige eksperter udgør ressourcer for foreningen, så den bedre kan tage sig af medlemmernes behov. Desuden tilbyder forbundet også en lang række muligheder for efteruddannelse, samt kurser og seminarer til videreudvikling af medlemmernes kompetencer. 

Desuden har forbundet også en fælles strejkekasse, som hver enkelt forening kan gå ind og tage af til at opretholde lønnen for medlemmerne i tilfælde af strejke eller lockout i forbindelse med sammenbrud på overenskomstforhandlinger og andet. På den måde giver forbundet adgang til flere redskaber til fordel for medlemmerne.