Business Danmark

Business Danmark er en anderledes fagforening, som har individet i fokus. Fagforeningen tilbyder deres medlemmer juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling og kontante fordele. Det er ikke en politisk organisation, men derimod en fagforening, som fokuserer på at yde service og sparring til de enkelte medlemmer. Fagforeningen er både for lønmodtagere og selvstændige.


1525083575
 • Webside

 • Pris/måned

  167 (Fagforening)

 • Antal medlemmer

  32000 st

 • Medlemstype

  Anställd, Egenföretagare

 • A-Kasse

  Navn: Business Danmark A-kasse
  Pris: 464

FOR LØNMODTAGERE
Bliv medlem i Business Danmark - fagforening og a-kasse
Kun 631 kr/md.

 • For lønmodtagere og selvstændige
 • Juridisk rådgivning

FOR SELVSTÆNDIGE ERHVERVDRIVENDE

Bliv medlem i Business Danmark - fagforening og a-kasse for kun 631 efter skat

Business Danmark A-kasse

A-kassen hos Business Danmark beløber sig til en månedlig udgift på 464 kr. Hvis du kun ønsker at være medlem af fagforeningen, kan du slippe med 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig a-kasse, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 631 kr./md.

Business Danmark er en specialiseret fagforening og a-kasse, hvorfor du kan forvente ekspertrådgivning samt et større antal fagaktuelle kurser i f.eks. salg, marketing og ledelse. Business Danmark tilbyder også en række forskelligartede rabatordninger, hvor du bl.a. kan få benzin, færgefart og ferie til færre penge gennem dit medlemskab. Foreningen afholder desuden en del arrangementer for dens medlemmer såsom golfturneringer og Speakers Club Events. Man samarbejder med Danica, og du har derfor også mulighed for at tegne billigere forsikringer via foreningen.

På Business Danmarks hjemmeside finder du InBusiness, som er et vidensforum, hvor man kan finde en masse relevant læsestof inden for branchen, herunder regler for nethandel og trends inden for marketing og salg.