BUPL

Lær mere om fagforeningen og a-kassen BUPL

BUPL er en fagforening for pædagoger i Danmark. Det er derfor en fagforening, som varetager de særlige rettigheder, som gør sig gældende for netop pædagoger, og fagforeningen er bl.a. med i forhandlinger med politikere, når der skal fastsættes specifikke arbejdsvilkår og lønsatser for denne faggruppe. BUPL har endvidere en stor jobbase, hvor man kan finde ledige jobs.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
BUPL Logo
 • Webside

  bupl.dk

 • Pris/måned

  504

 • Antal medlemmer

  60000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: BUPL's A-kasse
  Pris: 470

Da dette er en fagforening for en klart defineret gruppe, er det også en fagforening, hvor det er muligt at opnå en masse information om faget og få vejledning af specialister. På hjemmesiden postes der fagpolitiske nyheder, og det fungerer således også på nogle måder som et fagligt mødested for pædagoger, hvor man kan opnå oplysninger om pædagogers rettigheder o.l.

Foreningen har ca. 60.000 medlemmer. Der er gratis medlemskab, når man er under uddannelse. For uddannede over 30 år koster a-kassen 470 kr., mens man som studerende kan slippe med lidt mindre om måneden for at være medlem af PLS, Pædagogstuderendes Landssammenslutning, da a-kassen som sagt er gratis. På hjemmesiden har du mulighed for at opnå en masse information om forskellige emner inden for pædagogik. Der er således en række artikler, hvor man kan blive klogere på pædagogfaget.