Blik- og Rørarbejderforbundet

Blik- og Rørarbejderforbundet – en introduktion

I Blik- og Rørarbejderforbundet har man som blik- eller rørarbejder mulighed for at få en specialiseret fagforening, som startede helt tilbage fra 1890. Der er pt. mere end 10.000 medlemmer i foreningen, og den største del udgøres af faglærte inden for VVS-branchen. Faggruppen udgøres af blikkenslagere, rørlæggere, VVS-montører, VVS- og energimontører, VVS-, tag- og facademontører samt klima- og miljøteknikere, industriblikkenslagere og skorstensfejere.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
Blik og rorarbejderforbundet
 • Webside

  www.blikroer.dk

 • Pris/måned

  500

 • Antal medlemmer

  10000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Din Faglige A-kasse
  Pris: 521

Blik- og rørarbejderforbundets medlemsfordele

Som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet får man en række medlemsfordele, som kan være gode at have in mente, når man overvejer fagforeningen.

Man kan f.eks. få gavn af lave priser på udlejning af sommerhuse samt billige forsikringer. På hjemmesiden har du mulighed for at finde nyttig information om de respektive fagområder, og i kraft af den relative lille arbejdsgruppe kan du forvente en særlig specialiseret hjælp og rådgivning. Du har også mulighed for at deltage i fagforeningens fagmøder og kurser. Der findes information om efteruddannelser, grundkurser og specifikke medlemskurser, hvor du kan oplæres i fagforeningsarbejde og derigennem opnå politisk indflydelse på dit felt.

Blik -og Rørarbejderforbundet hører til under FH, hvorfor du kan regne med ambitiøse lønforhandlinger og overenskomstarbejde.