Blik- og Rørarbejderforbundet

Blik- og Rørarbejderforbundet – en introduktion

I Blik- og Rørarbejderforbundet har man som blik- eller rørarbejder mulighed for at få en specialiseret fagforening. Det er det ældste forbund under LO, og man kunne fejre sit 100-års jubilæum i 1990. Der er pt. mere end 10.000 medlemmer i foreningen, og den største del udgøres af faglærte inden for VVS-branchen. Faggruppen udgøres af blikkenslagere, rørlæggere, VVS-montører, VVS- og energimontører, VVS-, tag- og facademontører samt klima- og miljøteknikere, industriblikkenslagere og skorstensfejere.

Blik og rorarbejderforbundet
 • Webside

  www.blikroer.dk

 • Pris/måned

  N/A

 • Antal medlemmer

  10000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  N/A

Som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet får man en række medlemsfordele, som kan være gode at have in mente, når man overvejer fagforeningen. Man kan f.eks. få gavn af lave priser på udlejning af sommerhuse samt billige forsikringer. På hjemmesiden har du mulighed for at finde nyttig information om de respektive fagområder, og i kraft af den relative lille arbejdsgruppe kan du forvente en særlig specialiseret hjælp og rådgivning. Du har også mulighed for at deltage i fagforeningens fagmøder og kurser. Der findes information om efteruddannelser, grundkurser og specifikke medlemskurser, hvor du kan oplæres i fagforeningsarbejde og derigennem opnå politisk indflydelse på dit felt.

Blik -og Rørarbejderforbundet hører til de klassiske fagforeninger under LO, hvorfor du kan regne med ambitiøse lønforhandlinger og overenskomstarbejde.