AJKS

AJKS – A-kassen for dig i Journalistik, Kommunikation og Sprog!

 

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog, også kaldet AJKS, er en a-kasse til en særlig faggruppe på det danske arbejdsmarked, hvilket betyder, at man har mulighed for at tilbyde en specialiseret hjælp i jobsøgningen og i de enkelte a-kasse-tilbud.


 • Webside

  ajks.dk

 • Pris/måned

  468 kr.

 • Antal medlemmer

  25000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: AJKS A-kasse
  Pris: 468 kr.

Kort om AJKS A-kasse

AJKS kalder sig selv for en niche a-kasse, og man garanterer god formidling! AJKS repræsenterer ikke den nemmeste branche, hvorfor det også kan være en fordel, hvis man eksempelvis er journalist, at melde sig ind i AJKS, da man her ville kunne mødes med ligestillede med forståelse for branchens vanskeligheder. I kraft af samarbejder med bl.a. Dansk Journalistforbund er AJKS opdateret på det nye inden for denne specifikke branche, som ændrer sig med lynets hast. Der kan derfor tilbydes en aktuel vejledning om opkvalificering, netværksstrategier, jobsøgning osv.

AJKS fagtilbud og udvikling af medlemmerne

Fagforeningen AJKS udbyder en bred mængde at relevante fagkurser til sine medlemmer, herunder information vedr. freelanceregler, efterløn, rotationsordninger, optræden i de sociale medier, løntilskud osv. Derudover er der også et stort udvalg af diverse arrangementer og webinarer i forhold til at optimere din jobsøgning og komme hurtigere i job, blandt andet hjælp til uopfordrede ansøgninger, tips til jobsamtaler og så videre. AJKS ønsker at støtte og videreudvikle sine medlemmer konstant, så de altid vil være klar til arbejdsmarkedet, og at de har de bedste vilkår for at begå sig i det succesfuldt.

Kontingentpriser hos AJKS

AJKS tilbyder forskellige kontingenter, alt afhængigt af din jobsituation, det vil sige, om du skal sikres på deltid eller fuldtid. For en fuldtidsansat, som ikke har fået efterlønsbevis, er prisen 468 kr. om måneden, hvorimod en deltidsansat betaler 346 kr. Studerende tilbydes et gratis medlemskab. Ønsker du til gengæld et medlemskab med efterlønsordning koster et fuldtidsikret medlemskab 521 kr. pr. måned, og 347 kr. som deltidsikret. Betalingen af kontingentet foregår hvert kvartal og er forudbetalt.