AJKS

AJKS – a-kassen for dig i Journalistik, Kommunikation og Sprog!

 

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog, også kaldet AJKS, er en a-kasse til en særlig faggruppe på det danske arbejdsmarked, hvilket betyder, at man har mulighed for at tilbyde en specialiseret hjælp i jobsøgningen og i de enkelte a-kasse-tilbud.


Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
AJKS Logo1
 • Webside

  ajks.dk

 • Pris/måned

  468

 • Antal medlemmer

  24000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: AJKS A-kasse
  Pris: 468

Kort om AJKS A-kasse

AJKS kalder sig selv for en niche a-kasse, og man garanterer god formidling! AJKS repræsenterer ikke den nemmeste branche, hvorfor det også kan være en fordel, hvis man eksempelvis er journalist, at melde sig ind i AJKS, da man her ville kunne mødes med ligestillede med forståelse for branchens vanskeligheder. I kraft af samarbejder med bl.a. Dansk Journalistforbund er AJKS opdateret på det nye inden for denne specifikke branche, som ændrer sig med lynets hast. Der kan derfor tilbydes en aktuel vejledning om opkvalificering, netværksstrategier, jobsøgning osv.

AJKS tilbyder forskellige kontingenter, alt afhængigt af din jobsituation, det vil sige, om du skal sikres på deltid eller fuldtid. For en fuldtidsansat, som ikke har fået efterlønsbevis, er prisen 468 kr. om måneden, hvor en deltidsansat betaler 345 kr. Studerende tilbydes et gratis medlemskab.

Fagforeningen AJKS udbyder en bred mængde at relevante fagkurser til sine medlemmer, herunder information vedr. freelanceregler, efterløn, rotationsordninger, optræden i de sociale medier, løntilskud osv.