AJKS

AJKS – fagforening og a-kasse

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog, også kaldet AJKS, er en a-kasse til en særlig faggruppe på det danske arbejdsmarked, hvilket betyder, at man har mulighed for at tilbyde en specialiseret hjælp i jobsøgningen og i de enkelte a-kasse-tilbud.


AJKS Logo1
 • Webside

  ajks.dk

 • Pris/måned

  459

 • Antal medlemmer

  23000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  Navn: AJKS
  Pris: 459

AJKS kalder sig selv for en niche a-kasse, og man garanterer god formidling! AJKS repræsenterer ikke den nemmeste branche, hvorfor det også kan være en fordel, hvis man eksempelvis er journalist, at melde sig ind i AJKS, da man her ville kunne mødes med ligestillede med forståelse for branchens vanskeligheder. I kraft af samarbejder med bl.a. Dansk Journalistforbund er AJKS opdateret på det nye inden for denne specifikke branche, som ændrer sig med lynets hast. Der kan derfor tilbydes en aktuel vejledning om opkvalificering, netværksstrategier, jobsøgning osv.

AJKS tilbyder forskellige kontingenter, alt afhængigt af din jobsituation, det vil sige, om du skal sikres på deltid eller fuldtid. For en fuldtidsansat, som ikke har fået efterlønsbevis, er prisen 433 kr. om måneden, hvor en deltidsansat betaler 322 kr. Studerende tilbydes et gratis medlemskab.

Fagforeningen AJKS udbyder en bred mængde at relevante fagkurser til sine medlemmer, herunder information vedr. freelanceregler, efterløn, rotationsordninger, optræden i de sociale medier, løntilskud osv.