NFF

Fagforeningen NFF – for ansatte i fødevare- og tobaksindustrien

Fagforeningen NFF optager medlemmer, der arbejder inden for fødevare- og tobaksindustrien. NFF er således en fagforening, der både rummer slagtere, mejerister, bagere, medarbejdere i sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksmedarbejdere. NFF blev etableret i 1980 som en fusion mellem flere fagbund, og i dag er medlemstallet nået op på ca. 23.000. Der findes 4 lokalafdelinger i Jylland samt 1 på Fyn og 1 på Sjælland. NFF har rod i fagbevægelsen og har etableret et samarbejde med Dansk Metal.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
NNF Logo
 • Webside

  www.nnf.dk

 • Pris/måned

  409 kr.

 • Antal medlemmer

  20000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Fødevareforbundet NNF's A-kasse
  Pris: 527 kr.

Hvorfor blive medlem af NNF?

Som branchekompetent fagforening kan NFF rådgive de enkelte medlemmer om de særegne problemstillinger, der opstår inden for fødevare- og tobaksindustrien, ligesom der bl.a. kan tilbydes relevante kurser, løntjek og hjælp til håndtering af psykisk stressende arbejdsmiljøer etc. På NFF’s hjemmeside vil man ligeledes kunne opdatere sig om nye stillinger inden for de forskellige brancher.

NFF udgiver flere gange om året medlemsbladet ”Substans”. Som medlem af NNF er du sikret ordentlige forhold på din arbejdsplads i kraft af foreningens overenskomster og tillidsrepræsentanterne de har på alle arbejdspladser.

Tillidsfolkene og lokalafdelinger spredt rundt om i landet står altid klar til at yde hjælp, vejledning og rådgivning når du har problemer eller tvivl af den ene eller anden art på din arbejdsplads, også hvis du tænker på efteruddannelse for at forbedre, målrette eller udvide dine kompetencer, og især hvis du har problemer med din arbejdsgiver.

Medlemsfordele hos NNF

Udover den faglige hjælp som fagforeningen tilbyder er der også en masse kontante medlemsfordele at hente i medlemskabet. Blandt andet billige forsikringer hos Alka så du er godt dækket ind når uheldet er ude. Du kan også få gunstige pensionsopsparingsforhold hos Pension Danmark og Industriens Pension, samt billige billån igennem Arbejdernes Landsbank - endnu billigere hvis du er eller bliver kunde i banken også.

Du kan også få lov til at leje billige ferieboliger igennem foreningen, få tilskud til efterskoleophold for dine børn, og få adgang til en masse rabatter og fordele hos PlusKort når du handler igennem dette.

Kontingentpriser for fagforening og a-kasse

Fagforeningen kan desuden tilbyde deres medlemmer både fagforening og a-kasse. Ønsker man medlemskab af fagforening og a-kasse, beløber det sig til 936 kr. for fuldtidsforsikrede og 813 kr. for deltidsforsikrede. Det er naturligvis også en mulighed kun at blive medlem af a-kassen, hvor priserne lyder på henholdsvis 527 kr. og 409 kr. Ønsker man til gengæld blot et medlemskab af forbundet koster det 409 kr.