NFF

Fagforeningen NFF – for ansatte i fødevare- og tobaksindustrien

Fagforeningen NFF optager medlemmer, der arbejder inden for fødevare- og tobaksindustrien. NFF er således en fagforening, der både rummer slagtere, mejerister, bagere, medarbejdere i sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksmedarbejdere. Som branchekompetent fagforening kan NFF rådgive de enkelte medlemmer om de særegne problemstillinger, der opstår inden for fødevare- og tobaksindustrien, ligesom der bl.a. kan tilbydes relevante kurser, løntjek og hjælp til håndtering af psykisk stressende arbejdsmiljøer etc. På NFF’s hjemmeside vil man ligeledes kunne opdatere sig om nye stillinger inden for de forskellige brancher.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
NNF Logo
 • Webside

  www.nnf.dk

 • Pris/måned

  397

 • Antal medlemmer

  20000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  FH

 • A-Kasse

  Navn: Fødevareforbundet NNF's A-kasse
  Pris: 508

NFF blev etableret i 1980 som en fusion mellem flere fagbund, og i dag er medlemstallet nået op på ca. 23.000. Der findes 4 lokalafdelinger i Jylland samt 1 på Fyn og 1 på Sjælland. NFF har rod i fagbevægelsen og har etableret et samarbejde med Dansk Metal.

NFF udgiver flere gange om året medlemsbladet ”Substans”.  Fagforeningen kan desuden tilbyde deres medlemmer både fagforening og a-kasse. Ønsker man medlemskab af fagforening og a-kasse, beløber det sig til 891,32 kr. for fuldtidsforsikrede og 780,32 kr. for deltidsforsikrede. Det er naturligvis også en mulighed kun at blive medlem af a-kassen, hvor priserne lyder på henholdsvis 487,52 kr. og 376, 52 kr.