Den Danske Dyrlægeforening

Den Danske Dyrlægeforening (DDD) er for dig som er dyrlæge. Foreningen er specialiseret i rådgivning og støtte til dig i dyrlægefaget igennem alle dit livs arbejdsfaser. Foreningen tilbyder dig et fælleskab med andre inden for faget, god faglighed samt en stærk stemme i debatten der arbejder for dine arbejdsforhold og lønvilkår, og varetager dine interesser. Som medlem tilslutter du dig over 4.000 andre dyrlæger i et stærkt fagligt fællesskab.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
ddd logo fall back
 • Webside

  www.ddd.dk

 • Pris/måned

  440 kr.

 • Antal medlemmer

  4300 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: Akademikernes A-kasse
  Pris: 467 kr.

Stærkt faglig fælleskab og medlemsfokus

DDD fokuserer alle deres kræfter på medlemmernes ve og vel, og sørger for rådgivning og støtte til dig som dyrlæge uanset hvor du befinder dig i dit arbejdsliv. De varetager dine interesser uanset hvordan du er beskæftiget - som ansat eller selvstændig, om du arbejder indenfor life science, dyresundhed, fødevaresikkerhed, er studerende og hvad der ellers kan være.

DDD tæller også med politisk indflydelse, deltager i politiske beslutningsprocesser og søger indflydelse i lovgivning der påvirker dit fag og dit arbejdsliv. På den måde sørger de for at du ikke kommer i klemme når ny lovgivning på området bliver vedtaget.

Derudover arbejder foreningen også på at fremme udvikling og forskning indenfor faget. På den måde tager foreningen en aktiv rolle i at klæde dig ordentligt på til både nutiden og fremtiden, da faget er udsat for konstant forandring, hvad end det er politisk eller forsknings- og arbejdsmetodemæssigt.

Medlemsfordele

Udover de faglige fordele er der også en række andre medlemsfordele tilgængelige for dig. Du kan få hjælp til ansøgningstjek, tjek af ansættelseskontrakt, samt karriere- og kompetencesamtaler.

Derudover er der også kurser og efteruddannelser der er målrettet til dig som dyrlæge. Du får kurserne til medlemspris, og vil kunne sikre dig adgang til den nyeste viden og udvikling inden for faget.

Der er også en række kontante fordele, som attraktive privatforsikringer igennem Tryg, der er skræddersyede til dine behov. Du kan også med fordel blive kunde i  Lån & Spar Bank og adgang til en række ydelser - heriblandt billige billån, høje renter på lønkontoen, samt gratis ydelser hos banken såsom Visa/Dankort mm.

Kontingentpriser

Der er 4 kontingentgrupper i DDD - fuldtid, deltid, ledig, pensionist. Som fuldtidsansat koster en medlemskab 1.320 kr. pr. kvartal, altså 440 kr. pr måned. Er du deltidsansat lyder det i stedet på 1.056 kr. pr. kvartal, og som ledig og pensionist er kontingentpriserne på henholdsvis 660 kr. og 400 kr. pr. kvartal.Alt dette inkluderer Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO), der specifikt henvender sig til dig der er ansat i faget. Som selvstændig er kontingentet ca. 100 kr. lavere

Derudover er der en række andre forskellige former for medlemskaber. Du kan melde dig ind i lokale foreninger også, og desuden beholde dit medlemskab og dækning skulle du flytte til et af de andre nordiske lande.

I forhold til a-kasse samarbejder DDD med Akademikernes A-kasse for at dække deres medlemmer. Som medlem af a-kassen får du adgang til gratis kurser til udvikling af dine kompetencer i fx Microsoft Office-pakken. Du får også adgang til eksperter i dit fagområde der kan yde hjælp til de tvivl du måtte have om arbejdsliv og uddannelse mm.

Et fuldtidsmedlemskab af a-kassen koster 467 kr. pr. måned, dog er det reelt set kun 327 kr. pr måned, da du kan fratrække ca. 30% af din medlemskabspris i skat.