DDD

Den Danske Dyrlægeforening til dyrlægerne

Den Danske Dyrlægeforening (DDD) er fagforeningen, som varetager dyrlægernes interesser i Danmark. Fagforeningen havde i 2021 omkring 4.350 medlemmer, som kan forvente kompetent rådgivning om alt fra løn og ansættelse til faglige spørgsmål.

 

DDD holder sig ikke tilbage på den politiske front, hvor deres mål er at søge indflydelse for at kunne påvirke medlemmernes arbejdsforhold positivt. Foreningen er opdelt i regionalforeninger, hvilket er med til at skabe lokale netværk for dyrlægerne, som kan få gavn af det rent fagligt, men også på den sociale front.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
DDD Logo
 • Webside

  www.ddd.dk

 • Pris/måned

  657+ kr.

 • Antal medlemmer

  4350 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: Akademikernes A-kasse
  Pris: 467 kr.

DDD’s priser

Kontingentet hos DDD koster 2.025 kr. pr. kvartal for den fuldtidsansatte, hvilket giver en månedlig pris på 675 kr. Som deltidsansat eller ledig lyder prisen for kontingentet hos DDD på hhv. 540 kr. og 337,5 kr. om måneden. Derudover kommer en månedlig udgift til den faggruppe, som man tilhører. Som medlem skal man mindst være tilknyttet én af følgende faggrupper: kvæg, svin, familiedyr, heste, biomedicin og dyresundhed og fødevaresikkerhed. Faggruppen Svin og Heste koster hhv. 457 kr. og 420 kr. pr. kvartal, mens Familiedyr og Kvæg koster hhv. 225 kr. og 270 kr. pr. kvartal. De to øvrige faggrupper, Biomedicin og Dyresundhed og Fødevaresikkerhed koster hhv. 140 kr. og 95 kr. pr. kvartal.

Den Danske Dyrlægeforening har ingen a-kasse, men henviser til Akademikernes A-kasse, hvor prisen er blandt markedets laveste. Akademikernes A-kasse koster 467 kr. om måneden for den fuldtidsansatte, mens prisen sænkes til 344 kr. månedligt for den deltidsansatte.

Jobmuligheder hos DDD

Den Danske Dyrlægeforening giver sine medlemmer mulighed for at arbejde i et vikariat gennem Dyrlægernes Vikarbureau, som formidler kontakt mellem medlemmer og arbejdsgivere. Det kan give en hurtig vej tilbage på jobmarkedet.

DDD er så specialiseret omkring dyrlægernes arbejdsliv, hvorfor de er en oplagt sparringspartner i forhold til arbejdsmuligheder og karrierevalg. Du får adgang til kompetent rådgivning, som både kan hjælpe dig videre arbejdsmæssigt, men også strækker til juridiske forhold som ansættelseskontrakter og barsel.

Andre medlemsfordele hos DDD

Dyrlægerne bliver også tilbudt attraktive vilkår på bank- og forsikringsaktiviteter, men der er også muligheder for at spare på hverdagsindkøb gennem et medlemskab i Forbrugsforeningen, som udsteder et betalingskort, der kan bruges hos mere end 4.500 samarbejdspartnere med rabatter i nærheden af 10%.

Derudover kan man også se frem til rabatter på kurser hos DM Efteruddannelse, hvis man ønsker at få skærpet sine kompetencer. Endelig er der også mulighed for besparelser på op til 20% på bestemte hoteller og kursuscentre.