Danske Fysioterapeuter

Danske Fysioterapeuter er en fagforening til dig der er ansat som fysioterapeut eller er under uddannelse i faget. Som medlem af foreningen får du adgang til en række fordele, sikringer, støtte og vejledning samt mulighed for at udvikle dig selv og dit arbejdsliv igennem kurser og efter- og videreuddannelse. 

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
picture
 • Webside

  www.fysio.dk

 • Pris/måned

  558,5 kr.

 • Antal medlemmer

  16000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: DSA
  Pris: 451 kr.

Fag & Forskning

Danske Fysioterapeuter bruger meget energi på udvikling og forskning af faget inden for fysioterapi. Af den årsag stiller foreningen mange forskningsafhandlinger, resultater, og metoder til rådighed til gavn for medlemmerne så deres arbejdsindsats og -form er den bedst mulige.

Derudover har foreningen også rådighed over adskillige fonde, blandt andet Fysioterapipraksisfonden der hvert år uddeller 3. mio kr. til forsknings- og kvalitetsudviklingsprojekter, samt til videreuddannelse af praktiserende fysioterapeuter, for at forbedre arbejdsmetoderne og arbejdsmiljøet.

Der planlægges også regelmæssigt konferencer og webinarer inden for faget så du som medlem kan deltage i det faglige netværk og tilegne dig ny viden inden for dit fag.

Medlemsfordele

Danske Fysioterapeuter tilbyder også en række kontante medlemsfordele såsom billige forsikringsmuligheder grundet foreningens samarbejde med Bauta Forsikring, hvor du kan tegne alle dine relevante privatforsikringer med fordelagtige rabatter.

Du har også mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen igennem Danske Fysioterapeuter. Her får du bonus i over 4.500 butikker, restauranter og webshops. Bonussen optjenes automatisk når du anvender Forbrugsforeningens betalingskort der fungerer ligesom et dankort. Det første års medlemskab af Forbrugsforeningen er gratis, og herefter koster det 132 kr. pr. år.

Herudover får du 20% rabat og fri fragt på alle bøger hos Munkgaard der har et stort udvalg af bøger der kan være relevante inden for dit felt. 

Hvis du flytter til et andet nordisk land kan du også få et års gratis medlemskab af det pågældende lands fagforening for fysioterapeuter.

Medlemskontingenter

Kontingentsatser pr. 2022 lyder på 1.676 kr. pr. kvartal for et ordinært medlemskab, hvilket svarer til ca 558,5 kr. pr. måned. Du kan også få et nedsat kontingent for omkring 838 kr. pr. kvartal. Dette gælder hvis du eksempelvis er uden for arbejdsmarkedet af den ene eller anden årsag.

Som studerende kommer kontingent helt ned på 100 kr. pr. kvartal. Du har selvfølgelig altid mulighed for at trække op til 6.000 kr. fra i skat, da kontingentet er fradragsberettiget.

Da fagområdet er inden for sundhedsvæsnet har du som fysioterapeut mulighed for at tilmelde dig Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) sammen med 13.000 andre fysioterapeuter for blot 451 kr. pr. måned.

Udover den økonomiske sikkerhed igennem adgangen til dagpenge og lønsikring får du også adgang til en række andre fordele med dit medlemskab såsom rådgivning og vejledning omkring din karriere.