BULP

BUPL til pædagogerne

Børne- og UngdomsPædagogernes Landsforbund (BUPL) er en fagforening for pædagoger og klubfolk, som også tilbyder a-kasse.

BUPL forhandler overenskomster for pædagoger, hvorfor det er oplagt at være medlem, hvis man er ansat under BUPL’s overenskomst. Arbejder man ikke under BUPL’s overenskomst, så kan det alligevel være vigtigt at have BUPL som sparringspartner i forbindelse med karrierevalg, da foreningen i høj grad er specialiseret inden for pædagogområdet.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
 • Webside

  bupl.dk

 • Pris/måned

  N/A

 • Antal medlemmer

  N/A

 • Medlemstype

  N/A

 • A-Kasse

  N/A

BUPL har det hele

Som medlem af BUPL har du adgang til den klassiske palet af tjenester, heriblandt fagforening, a-kasse, lønsikring og efterlønsbidrag.

Kontingentet for fagforeningen koster 504 kr. om måneden, mens a-kassen beløber sig 449 kr. pr. måned, hvilket giver en samlet pris for fagforening og a-kasse på 953 kr. månedligt. Det er også muligt at tegne lønsikring fra 38 kr. om måneden, hvilket giver mulighed for at sikre sig for et bestemt beløb over dagpengesatsen for 2020 på 19.083 kr. om måneden.

Som ledig kan du få halv pris på fagforeningens medlemskab, mens medlemskabet er gratis som nyuddannet.

Pædagogerne skal også have medlemstilbud

Som medlem af BUPL slipper du ikke for fagforeningens specielle medlemstilbud. BUPL er faktisk medejer af Lån & Spar Bank, hvilket dermed giver mulighed for nogle favorable vilkår til foreningens medlemmer. Der tilbydes blandt andet en rente på 3% på lønkontoen for de første 50.000 kr. Som studerende får man også mulighed for at vælge en kassekredit på op til 50.000 kr., hvor der kun betales 5% i rente. For at udnytte disse tilbud hos banken er det et krav, at man er medlem af BUPL og samler alle sine bankaktiviteter hos Lån & Spar.

BUPL giver også mulighed for at tegne forsikringer gennem Lærerstandens Brandforsikring (LB), hvor der især som studerende er store besparelser at hente. Gennem LB er der mulighed for at spare 50% på indbo- og rejseforsikringen og 25% på ulykkesforsikringen. Studieforsikringen dækker blandt andet computer, telefon og cykel, hvilket må siges at være aktuelt for de fleste studerende.

Som medlem af BUPL kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor der typisk kan opnås en rabat på 9% i en af de 4.600 forretninger, som Forbrugsforeningen samarbejder med. Blandt de forretninger, som tager imod Forbrugsforeningens kontokort, er Thiele, Skousen, Synoptik, Computer City, VeroModa, Spies, Bauhaus og Imerco. Kortet dækker altså forholdsvis bredt inden for de forbrugskøb, som vi løbende foretager.

Forbrugsforeningen koster normalt blot 132 kr. om året, men har nu besluttet at indføre kontingentfrihed i de første tolv måneder af medlemskabet, hvilket altså betyder, at det første års medlemskab er gratis.

Som almindelig forbruger ville det ikke kræve en stor indsats for at slå to fluer med ét smæk ved at være medlem af BUPL og få tjent kontingentet hjem gennem Forbrugsforeningens rabat på varer, som man alligevel havde tænkt sig at købe.