Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening til psykologerne

Dansk Psykolog Forening er en fagforening, som repræsenterer de danske psykologer og har omkring 11.000 medlemmer. Dansk Psykolog Forening er med til at forhandle overenskomst og kan således forventes at være aktive i den generelle politiske debat for at sikre medlemmerne de bedste vilkår og forhold.

Allefagforeninger understøttes af sit publikum. Når du tilmelder dig via links på vores websted, kan vi få en provision. Lær mere.
DP Logo
 • Webside

  www.dp.dk

 • Pris/måned

  632

 • Antal medlemmer

  11000 st

 • Medlemstype

  N/A

 • Tilhører Hovedorganisation

  Akademikernes Centralorganisation

 • A-Kasse

  Navn: Samarbejder med Akademikernes A-kasse
  Pris: 467

Psykologer har også brug for hjælp

En psykolog har travlt med at hjælpe sine patienter, men det betyder bestemt ikke, at de selv ikke kan få brug for hjælp til juridiske spørgsmål ved konflikter og afskedigelser. Er man ansat på en privat virksomhed og ikke dækket af foreningens overenskomst, tilbyder Dansk Psykolog Forening rådgivning omkring din ansættelseskontrakt. Du kan dermed regne med en yderst saglig vurdering fra foreningens specialister, som kender alt til branchen.

Den mest åbenlyse hjælp kan være med hensyn til at komme i arbejde. Dansk Psykolog Forening driver jobportalen psykologijobs.dk, hvilket kan være en hurtig vej tilbage på jobmarkedet. Dansk Psykologi Forening har stor fokus på at få sine medlemmer tilbage i nyttige jobs, hvilket blandt andet sker gennem introduktionsstillinger, som er midlertidige stillinger i den offentlige sektor. Der vil også mulighed for ansættelse gennem løntilskud eller som Innobooster, hvor man ansættes mellem 6 og 12 måneder for at sikre en virksomheds innovative fase.

Dansk Psykolog Foreningens priser

Et medlemskab af Dansk Psykolog Forening koster 632 kr. om måneden, hvis man arbejder mere end 20 timer om ugen, mens medlemskabets kontingent lyder på 285 kr. pr. måned ved arbejde på maksimalt 19 timer om ugen.

Som studerende slipper man med en udgift på 32 kr. om måneden som medlem af Dansk Psykolog Forening.

Dansk Psykolog Forening har ingen a-kasse, men henviser til Akademikernes A-kasse, hvor prisen er blandt markedets laveste. Akademikernes A-kasse koster 467 kr. om måneden for den fuldtidsansatte, mens prisen sænkes til 344 kr. månedligt for den deltidsansatte.

Specielle medlemsfordele til psykologer

Der er blevet gjort en ekstra indsats for at stable nogle interessante medlemsfordele på plads hos Dansk Psykolog Forening.

Medlemmer kan blandt andet næsten spare 20% på ANYTIME-medlemskabet hos fitnesskæden SATS, som normalt koster 399 kr. om måneden. Medlemmer af Dansk Psykolog Forening kan tegne et medlemskab for bare 329 kr. pr. måned. Vælger man derimod at tage et års medlemskab i fitnesskæden som medlem af fagforeningen, så lyder prisen på 3.289 kr., svarende til 274 kr. om måneden.

Andre interessante medlemsfordele hos Dansk Psykolog Forening inkluderer attraktive forsikringspriser gennem Runa Forsikring, certificeringskursus hos People Test Systems og HR Care, markante rabatter og særtilbud hos Billetlugen.dk og DR Koncerthuset samt specielle priser på hoteller i forbindelse med arrangementer og kurser.